Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutyuska

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy gondoltam, megosztom receptgyűjteményemet veletek. A végeredményt hosszas kísérletezések előzték meg...célom az volt , hogy a sütemények ne emeljék a vércukorszintet és még is "büntetlenül bűnözhessek" én is, mint egészséges embertársaim! Saját magamon kísérleteztem…..
Ilyenkor mindenki a tuti mézeskalács és a tuti bejgli receptet kéri tőlem. A mézeskaláccsal még adós vagyok, a bejglit viszont megosztom veletek.  Ami a tésztáját illeti, nekem ez a recept vált be a legjobban. Az ApróSéf nevű oldalról azt kell tudni, hogy elődje a desszert.eu…..
Kutyuska 2013.12.28 10:56:40
@édesem: Köszönöm a választ...........ezek szerint az ApróSéf oldalról van szó? vagy a Pastrami-ról? mást nem találtam
Van kedved borokat, ínycsiklandó sajtokat és egyéb finomságokat kóstolni? Ha igen, játssz velünk és nyerj 2 jegyet a Budai Gourmet szakmai napjára, június 2-ra, csütörtökre. (nyitvatartás déltől-23.oo-ig) Előzd meg a tömeget és kóstolj végig mindent előző este! A játékhoz…..
Kutyuska 2011.06.01 05:54:12
Jelen hét képe, a múlt hét legkedveltebb képe az Indafotófalról, a szavazás győztese pedig nem más mint: scherer - eine Richtung című képe, gratulálunk! ..
Az újoncok legtöbbször két kategóriába oszthatók. Az egyik típus még sose látott fegyvert, csatateret is csak a mamája szoknyája mellől de elméletben nagyon tud mindent, a másik viszont hiányosságait belátva dícséretes szerénységgel bír. Az ilyen friss bakáktól - illetve az…..
Kicsit rendhagyó post lesz ez, nem is egy okból. Egyrészt már fél éve nem írtam, elég vicces, ha azt veszem, a blogom címe "mindennapos konyhacsaták". A csaták persze megvannak, de még dokumentálni sincs érkezésem, nem hogy meg is írni. Már nem ígérek semmit, persze…..