Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hevdanaa

209 bejegyzést írt és 194 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átrendeződött a sorozatom kronológiai sorrendje. Íme a következő trilógiám első részének ismertetése: 1.évad 10.rész: Végzetes Szövetség A Köztársaság és a Sith Birodalom egyaránt felbolydul, amikor az egyik hutt bűnszervezet árverést rendez. A Köztársaság a fiatal…..
Teaser Trailer:            Amikor……..          Egy módosított klónszállító tart a Kessel fele.          Rex: Ne feledjétek! Ez egy küldetés! Ki kell szabadítanunk a jedi mestert!          Dix elugrik egy robbanástól.          a…..
hevdanaa 2014.02.13 20:47:01
Amint már mondtam, ma megjön a duplapremier. Ezzel a résszel még az előző héten végeztem, illetve a 2. résszel is, és már alig várom, hogy elolvassátok. Íme:   Double battle ( Kettős csata )   ’ A kezdet csak a rosszat jelenti, a jót csak a vége jelentheti ’…..
hevdanaa 2014.02.13 20:44:49
Megérkezett egy tv-s premier a bónusz tartalmakról! elsőként a 66-os parancsról szóló sztorit láthatjuk. És a trailer: ..
sziasztok!! Hoztam pát infót a VII.részről meg a bónusz tartalmakról! Tuti hallottátok de lehet hogy valaki nem :)) I.Elkészült a Star Wars 7. részének forgatókönyve Az epizód játékfilm hosszúságú lesz – egyelőre csak ennyit tudni biztosan. J. J. Abrams…..
Itt vagyok újra, hamarosan jön a 10.részem, addig is elevenítsétek fel az előző részeimet, és ha még nem tettétek meg értékeljetek!..
Évad: 4 Rész: X Részcím: Mystery of the moon / A hold rejtélye   Dix elugrik egy robbanástól aztán szétlő esése közben egy droidot. Rex lő párat és hátrakiált: ’ Typer! ’ A megszólított klón előremegy közben kitér pár lövés elől. Rexhez érve megkérdezi hogy…..
hevdanaa 2013.06.20 08:47:08
Bence egy újabb jelenettel kedveskedett! Íme Évad: 4 Rész: X Epizódcím: Behatolás / Invasion   Egy köztársasági vadász repül el a katonai szállító mellett ami egy mandalore –i ház felett van. A szállítóból előjön Windu, és Obi-wan. Egy másik katonai szállító…..
hevdanaa 2013.06.19 09:17:42
Bence mesélj egy kicsit a most készülő 4. évadról! Rendben van. Információk jönnek: Az évad a Yavini csatával fog kezdődni. Ez duológia lesz. Majd jönni fog a 3. évad 3-4. részének folytatása ami szintén duológia lesz. Rangen és bandája őrjöngeni fog a galaxisban…..
hevdanaa 2013.06.19 09:11:59
 Bence, mond, miket fogsz alkotni vagy csinálni a jövőben?  Hát nem tudom még. A TCW -t még tervezem ami vagy 6 vagy 7 évad lesz. Itt is vannak hogy melyik évad hány részes vagy hány részes lesz: 1. évad: 22 2. évad: 22 3. évad: 17 ( ugye itt történt az a probléma…..
Sziasztok! Mivel a jövő hét folyamán nem nagyon tudok feljönni, minden kedves látogatónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!..
hevdanaa 2013.05.31 15:16:17
hevdanaa 2013.06.17 20:58:26
-        Darth Knoxwn: Régi mesterem birodalmának vége. Egy új birodalom van feljövőben. -        Korriban felett űrcsata van. -        Elsötétül a kép majd: Dooku: Polgárháború…..
Sziasztok eldöntöttem, mit csinálok tovább a dologgal és akkor úgy döntöttem folytatom a TCW írást de az új animációs sorozatig a Rebels- ig  onnantól arról jönnek frissek! A TCW  írásaimat nyáron megcsinálom (lehetőleg az összeset) és majd suliidőben amikor lesz…..
A több mint két hónapos kihagyás egy dolognak vagy inkább többnek volt köszönhető: I.: Nincs TCW aki tudja az tudja miről van szó, aki nem annak ajánlom a JediRend nevű oldalt amin minden nap legalább egy frisst kiraknak. II.: SULI :P :((( Szeretnék egy szavazást tartani:…..
Az első klip mellé érkezik egy kis preview is. Íme: Preview 1:   Visszatér a klónok háborúja… Klónok és droidok csatáznak a Yavinon. Obi-wan és Ankin pár klónnal a fák között menetelnek. Új ellenfelekkel… Felrobban egy atomreaktor. Mandalore –on lázadás…..
hevdanaa 2013.05.31 14:53:44
Sziasztok! Itt vagyok újra hoztam egy előzetest az évadzáróról, (eszméletlen dolgok történnek majd) és még a hírek is itt vannak az elkövetkező részekről. Ezer hála szintén Bence1997-nek az infokért és az írásért. 17. rész: Sabotage Ahsoka és Anakin kivizsgálják a…..
In the trap of the castle hill ( A várhegy csapdájában )   ‘ A fontoskodások legjava adja a nagy észt ‘   Kedélyes összejátszások. A múltkori akció miatt Padmé Amidala szenátor, és néhány klón elindult a Tatooin -ra, hogy beszéljen Jabba -val, ám ő hazudott.…..
Bobáék hajója kitér a hiperűrből, és elindul egy szürke bolygó fele. Beérve az atmoszférába, Boba megfordul, és bemegy a holoközpontba, ahol Rangen, három alvilági bűnöző, négy mandalore –i harcos és Bossk van. Rangen a közeledő Bobára néz, és megszólal: ’ Ott vagyunk?…..
Itt vagyok, jön a következő részértékelés, hamarosan behozom magam.... Már az előzetes infók alapján is nagyon vártam ezt a részt, és nem is kellett csalódnom. Előrebocsájtom, hogy én nagyon szeretem Möbiust, és úgy érzem sikerült teljes mértékben tisztelegni a…..
Visszatértem! Igaz csak kis időre, de itt vagyok! Az 5.évad folytatódott, ugye két résszel, természetesen láttam, csak az értékelésekkel le vagyok maradva. A 14.-résztől újabb részcímeket kaptunk és az évad második feléhez egí újabb trailert is. A sok infoért ezer köszönet…..
Sziasztok! Fontos hírem van! NEM TUDOK KOMMENTET  ÍRNI!!!  Csak bejegyzésben tudok írni másoknak. Bence1997-nek üzenem: Köszi, megpróbálom ma is egy részt olvasni és egy bejegyzésben fogom értékelni itt az oldalon! Mindenkinek az ideiglenes, úgynevezett "chat…..
Újév alkalmából (Ó, Boldog új évet kívánok minden kedves látogatómnak, és netes barátaimnak) meghoztam az új részt, de az igazi TCW rész 5.évad 9.részét is hozom, illetve,annak értékelését is. 9.rész   Az igazság   Miután Obi-Wan jedi mester megmentett egy…..
Mindenkinek boldog újévet szeretnék kívánni, minden blognak, minden társoldalamnak, argu -nak, hevdana -nak, zillo -nak és még sokan másnak!!!!!!!!!!!!!! B.U.É.K!!!!!!!!!!!!!!!!..
hevdanaa 2013.01.01 14:24:08
Nos, ha már Bence boldog karácsonyt kívánt mindenkinek, mi is boldogat kívánunk! És ezért infókat hoztunk a 4. évadból ami - Bence állítása szerint - nagyon nagy lesz. Íme az információk: Ellátogatunk újra Toydoriára. Itt lesz egy bosszús rész, mivel Rangen nem nagyon…..