Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sycrupol

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Krimi 2010.08.24 11:49:00
Kerüljön sittre Ön is blogja miatt!Valami ilyesmi történt legalább is azzal a 22 éves sráccal, aki alaposan kiírt a blogjára valami jelentéktelen verset egy iskolai lövöldözésről - erre a Rebisz rúgta rá az ajtót, és úgy vitték el bilincsben, fegyveres…..
Sycrupol 2010.08.24 23:05:26
Kedves Hoze!

Feltételezed, hogy nem tudok szöveget érteni:

"Ha nem tünt volna fel, a cikk egésze inkább szól arról, hogy akkor a netes etikettet ne csak ilyen esetekbe vegyék komolyan. Vagy más esetekbe is ilyen példamutatóan járjon el a rendőrség."

Pedig egész jól megy. A Te állításod logikai fonala így fest, ha ér valamit a magyar érettségim:

Van egy blog.hu-s srác, aki öldöklős verset (is) rakott a blogjába -> rátörték az ajtót (ez hatásvadász, nem így történt, a nyugati pályaudvarnál fogták el) -> pedig ő csak netezett -> aztán persze jött a rakás szar mert maga ellen vallott, s ebben ül most -> ez alapján Téged is le lehetne csukni, ha ilyet írsz -> ezért (meg mert rokon blogger) te szimpatizálsz vele

A szimpátiával nincs gond, csak amiket írsz NEM IGAZAK. Próbálj követni, itt a valóság:

A srác nagyon sok éve személyiségzavaros és kibaszottul a világon akarja elverni a port a szerinte szar életéért -> ezzel időnként (a személyiségzavara miatt) henceg is, illetve megfenyeget neki nem szimpatikus embereket -> egy ilyen megfenyegetett ember (aki tartott tőle, mert ismerte ennyire) feljelentette -> a feljelentés nyomán indult egy nyomozás, megfigyelték Ábelt -> a nyomozás során találtak rá a blogra -> mikor elég bizonyíték gyűlt össze, akkor emberölési kísérlet megalapozott gyanújával elfogták és előzetesbe rakták -> közben a lakásán lévő dolgokat (számítógépen lévő anyagok, töltények, engedély nélküli gázpisztoly) elkobozták, a nyomozás részeként

No és most mondd meg kérlek, hol van ebben az, amit te nagyon kifogásolsz, és ragaszkodsz hozzá, hogy posztolt ÉS EZÉRT csukták le?

Sehol! Erre mondtam, hogy fals/félrevezető/hatásvadász az egész amit írtál, és ha vetted volna rá a fáradtságot, hogy tájékozódj, akkor ez számodra is ki kellett, hogy derüljön (ha más nem a törvény sem engedi, hogy bárkit egy blog miatt lecsukjanak, mert az nem minősül a büntetőjog szerint megalapozott gyanúnak!). Nem baj, ha nem mozdítod ezért a kisujjad sem, de akkor az ebből levont téves következtetésekért (most már emiatt minden bloggert lecsuknak) vállalj minimális felelősséget.

"Most nemtudom mit vársz, töröljem a cikkem, vagy mi? Kérjek elnézést?
Nekem ez a szubjektív véleményem."

1ébként egyszer sem kértem, hogy töröld a hozzászólást, de valljuk be némi szerkesztés (helytálló információk parasztvakítás helyett) elférne benne. S nem vagyok idealista, a legtöbb amit ettől várok, hogy legközelebb alaposabb leszel, illetve remélem, hogy aki a bejegyzést olvassa a kommentet is, és észreveszi a torzítást ;-)

Köszönöm a figyelmed, és tiszteleted, további szép napot kívánva:

Syc

Ui: Még jó hogy Te tudod, hogy kell ilyenekkel bánni:

"Ha tényleg ilyen élőbe, én meg jól pofánvágtam volna."

Tényleg azt gondolod, hogy egy személyiségzavaros embernél ezzel bármit is elérsz? Vagy azt, hogy őt soha senki nem vágta pofán ezért, amiket csinált?

Az a baj az ilyen emberekkel, hogy időnként tök normálisan lehet velük beszélni, máskor meg mint egy idióta, bekattant. Ha megpofozod csak öntesz egy kis olajat a tűzre, még jobban előre tolod a kattant énjét. Mint ahogy most az előzetesből is ha kiengedik, nem lesz vesztenivalója... Azok lesznek ám a szép napok :S
Sycrupol 2010.08.24 23:12:44
@SötétLeányzó: Persze értem én hogy blog. De néha már engem is zavar, hogy mennyi hülyeséget képesek leírni. Mivel ebben a bejegyzésben a töménység megütötte az ingerküszöböm, reagáltam rá. Nem célom ezen túl megmenteni a világot :-)

De legalább aki olvasta, amit írtam, tisztább képet kap az egészről, mint bárki más aki az internetről, tévéből tájékozódik.

(Megjegyzem az ember, ha hozzá közelállóval történik valami, amit lehoznak a hírekbe szembesülve, hogy mire odáig jut az információ, szándékosan vagy véletlenül mennyit torzul. Aztán gondolom ezek a médiumok egymásnak adják körbe a már szinte fel sem ismerhető sztorikat, és ez lesz belőle...)