Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mystic83

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imre hitelre kért 2 üveg vizet egy XIX. kerületi Sparban, miután kimenekítették őket kigyulladt panelházukból, és ezért nem volt nála pénz. A Spar üzletvezetője azonban túl magasnak ítélte a kockázatot, és még az se jutott eszébe, hogy pl az üzemi vécébe beengedje inni a…..
mystic83 2012.07.24 14:22:22
@Antalbaba: köszi
mystic83 2012.07.24 14:23:44
@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: nem tudom milyen az a picsanyafi de majd kommentelsz hozzá valami genyát ha annak tartod:)
Gabriella példájából kiderül, hogy ideoda átlépegetéssel, illetve Aranykor Nyugdíjpénztárral zárni a sort nem jó stratégia. A következő életében semmiképp ne kövesse el ezt a hibát! Mindenestere az általában elég érdekes, hogy a tavaly mindenkinek kiküldött értesítőkben…..
Piroska összcsaládilag ment volna fakereszten lógó férfit nézni a Nemzeti Galériába. Sikerült is  interneten jegyet vennie, hogy ne kelljen sorban állni a bejutásnál. Igenám, de a nyugdíjasok ingyenjegyét csak a helyszínen, a pénztárban lehet igényelni, online nem. Azaz vagy…..
mystic83 2011.03.29 15:52:33
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

Sajnos itt tartunk ültem tavaly előtt terhesen az influenzások között vérvételre várva mert senki nem engedett maga elé.Néztem régebben a buszon ahogy felszáll egy idősebb vagy kisgyerekes a buszra és mindenkinek sürgős kifele nézhetnékje támad nehogy szemkontaktus létrejöjjön és át kelljen adni a helyet.Át taposunk gázolunk egymáson tisztelet a kivételnek.
Bár a Homár ezt már tavaly megírta, a Daily Mail most kiderítette, hogy a Tesco tavaly egész pontosan 53 millió fontot (16 mrd huf) keresett vásárlói és egyéb hipermarketek vásárlói szokásainak feltérképezéséből. A tavaly teljesen felvásárolt Dunnhumby adatfeldolgozó által…..
Warnika nem érti, az E-ON miért a felhasználó nevéhez és nem a szolgáltatási címhez köti a folyamatossági igényét:Az E-ON áramszolgáltató elindított egy bónuszkedvezményt, ami arról szól, hogy aki idén eddig pontosan fizette be a számláját (és elég nagyvonalúan ezt a…..