Regisztráció Blogot indítok
Adatok
f.csillag

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Steve Jobs azt hitte megtalálta, de nem. Az övéből hiányzik egy darab. Az enyém viszont kerek és egész. Hányszor álltam már a zöldségesnél tanácstalanul szemlélve a 12 fajta különböző almás ládát. Az egyik magyar, a másik szenegáli, az egyik irigysárga, a másik fűzöld…..
Ma vettem egy nadrágot. Piros. Nagyon piros – mintha komolyan zavarban lenne szegény gatya, és elpirult volna. De ez rendben is van, mert körülbelül 2 éve szeretnék egy piros farmernadrágot, de azóta se találtam sehol. Általában elég jó vagyok a pakolásban, de a mostani 1 hetes…..
Azért vicces indok felhozni egy buliban, hogy úgy hallotta, hogy a lányt a szülei nem engedik el sehova, ezért inkább ne járjanak.A kép innensziasztok! nem volt szakítás, mivel a járásig el se jutottunk. és ennek csak egy oka volt részéről. de kezdem az elején. igyekszem…..
Az alábbi képen egy tökéletesen begyógyult szemöldök eltávolítás látható, valamint egy csomó érdekes, ám kicsit meglepő implantátum. Érdekes és meglepő, hiszen kevés ember tetet a homlokába implantátumokat, főleg ha azok csillag alakúak. A szemöldök eltávolítás pedig…..
...az csináltat magára egy Om jelet némi csajos díszítéssel! Ez a scarification kb. két és fél óra alatt készült el, és igazán ügyesen bírta a mű tulajdonosa a folyamatos nyiszatolást, az egyik legérzékenyebb testrészen, azaz a hason! ..
A minap megcsináltam életem első fülhegyesítését, avagy "ear pointing"-ját! A fülkagyló ezen átalakítása igen bonyolult feladat, de egyes embereknek nagyon jól áll ez a fajta fül. A gyógyulási szakasz után teljesen ép lesz a fülkagyló felső része, és a bőr is…..
testmódosítás Suspension! 2010.08.16 22:37:00
Tamás élete első suspension-jét követhetitek nyomon ezeken a képeken! Minden tökéletesen működött, a remek ebay-es csigarendszerem úgy siklik, mint forró kés a bőrön, és mivel hetedeli a súlyt, könnyű dolgom van az emeléssel is. Tamást kétszer is a levegőbe emeltem, és a…..