Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nowonair

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napokon belül élesedhet és mindenki számára ingyenesen elérhetővé válik az Otthontérkép legújabb fejlesztése, a rendőrség hivatalos adatain alapuló, országos és interaktív bűnözési térkép. A fejlesztésen már az utolsó simításokat hajtják végre a projekt készítői,…..
nowonair 2014.08.21 12:31:40
Ma reggel a Mammut 2-ben megnyílt Budapest második Starbucks üzlete. 118 négyzetméteren 30 ülőhely várja a mínusz 4 fokból érkező vendégeket.Fél évvel tehát a WestEndes Starbucks megnyitása után máris itt a második, és bármiben le merném fogadni, hogy ezek után rögtön a…..
Idén másfél hetet töltöttem Portugáliában, öt éven belül másodszor jártam a Lisszabonban a barátnőmmel. Mindkettőnket lenyűgöz a város hangulata, az óceán közelsége, és kevés kellemetlenségével együtt nagyon megszerettük a fővárost. Összeállítottam nektek egy napi…..
nowonair 2010.08.24 12:16:54
@brucellosis: nekem tetszik a nyelvük, ezért is tanulom :)
nowonair 2010.08.24 13:49:56
@szobatars: a még pontosabb információért... az igazi recept titkos tehát nem tudhatod, hogy mit tesznek az eredetibe a Pastéis de Belémben! :) a különféle változatokba meg hol tesznek vaníliát, hol nem :) pt.wikipedia.org/wiki/Past%C3%A9is_de_nata