Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juzsuka

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig a felcsúti Pancho Aréna.Orbán Viktor még mindig görcsösön ragaszkodik ahhoz, hogy "nemközpénzből" épült, pedig a TAÓ-rendszer közpénz, Brüsszel felé is így lett bejelentve, a NAV hagyja jóvá az adókedvezményt, és a költségvetésből hiányzik az a társasági…..
juzsuka 2014.04.22 12:46:52
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: A nyereséges cégek felajánlása kedves Miklós az közpénz akár honnan is nézzük, mivel a kormány döntése alapján adóforintokat csoportosít át olyan intézményekhez amik legkevésbé sem mondhatók államinak. A cégek vagy adóként fizetik be az államkasszába a Társasági Adóelőleget (TAO), vagy látványsportot támogathatnak.
Szóval ki a hülye?
juzsuka 2014.04.22 12:47:58
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: A nyereséges cégek felajánlása kedves Miklós az közpénz akár honnan is nézzük, mivel a kormány döntése alapján adóforintokat csoportosít át olyan intézményekhez amik legkevésbé sem mondhatók államinak. A cégek vagy adóként fizetik be az államkasszába a Társasági Adóelőleget (TAO), vagy látványsportot támogathatnak.
Szóval ki a hülye?
juzsuka 2014.04.22 12:45:46
@Herbert Norman Schwarzkopf, Jr.: A nyereséges cégek felajánlása kedves Miklós az közpénz akár honnan is nézzük, mivel a kormány döntése alapján adóforintokat csoportosít át olyan intézményekhez amik legkevésbé sem mondhatók államinak. A cégek vagy adóként fizetik be az államkasszába a Társasági Adóelőleget (TAO), vagy látványsportot támogathatnak.
Sóval ki a hülye?
Szombaton a Puskás Akadémia fogadta a Kispest Honvédot Székesfehérváron a Mennyei Bajnokság tavaszi 2. fordulójában, ami Puskás Ferenc miatt eleve pikánsnak ígérkezett, és nem is kellett csalódni.A Puskás Akadémia tudósítása szerint:"2. perc:Néhány száz kispesti drukker…..
Mikor a magyar politikatörténet Al Capónéja berúgta a magánnyugdíjpénztárak trezorjainak ajtaját, és követelni kezdte a felhalmozott lóvét még azt mondta: ide a pénzt pubik, kaptok helyette virtuális tallért játszani. Majd. Eccer. Ha jók lesztek.  De alig dübörgött ki az…..
Ez egy ilyen csürhe, félázsiai vadbarmok, nyereg alatt puhított demokrácia se való ezeknek, nem hogy az a másik, a polgári. Most arra kérem a kedves olvasót, hogy hunyja be egy pillanatra a szemét, olvassa el az alábbi rövidke kivonatot egy kórlapról és tippelje meg, hogy mi…..
juzsuka 2012.07.27 09:01:59
@Di622: ez nagyon szomorú, de igaz!!!!!
A dunaharaszti palackozó ünnepélyes avatója után újabb területen fűzi szorosabbra az együttműködést a magyar kormány és a Coca Cola. "A magyar emberek nyugdíjának megmentésével bizonyította be Selmeczi Gabriella, hogy egy nagyobb feladatra is készen áll" - nyilatkozta…..
Azt már megmutattuk, hogy milyen a rock 'n' roll Budapesten, most pedig felfedjük a vörös szőnyeg titkait. Kíváncsiak vagyunk, hogy szerintetek ki volt a legdögösebb a Hard Rock Cafe megnyitóján. Ki az, aki úgy tud pózolni, akár egy világhírű sztár? Tessék hátradőlni, képünk…..
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
juzsuka 2012.05.14 11:30:21
@fran7: szerintem nincs igazad. Sokan nem kapcsoltak el, de a lehetőség adott volt rá. A Bajor nem csak az alkohol problémái miatt volt beszédtárgy, a Gálvölgyivel, illetve a Hernádival ők tudtak humoros dolgokat, jó beszólásokat produkálni. Én személy szerint nagyon fogom sajnálni, mert nagyon humorosan dolgozták fel a mindenkori politikát. Ez vonatkozik mindegyik oldalra. Csak hajlamosak vagyunk a kedvencünket előre tolni és megfeledkezni arról, hogy annak idején Gyurcsányt is fitymálták. Az már más kérdés, hogy most nagyobb okuk van arra, hogy Orbánékról beszéljenek, hiszen teljes nyomorba döntik az országot, a felső tízezer kivételével.
Érdekes jelenség rajzolódik ki a Fidesz kommunikációjában. Az odáig rendben is lenne, hogy diktátorék reagálgatnak az ellenzék sajtótájékoztatóira nyócévezni egy kcsit, de az, hogy Gyurcsány Ferenc az egyetlen, akinek minden mondatára ugranak, az igazán röhejes.Ahogy a…..
juzsuka 2012.02.03 11:22:13
@Hohó60: A józan eszedet te vesztetted el. A FIDESZ átmosta a te agyadat is, ezért nem látod a valóságot: más a kommunikáció hazánk felé és más az Eu felé. A gazdagokat az új adótörvény segíti, a kis keresetüeket sújtja. Hol vannak a beigért munkahelyek, egészségügy, oktatás fejlesztése (tandíj). Azért mert Matolcsy azt kommunikálja, hogy nincsenek megszorítások, amit te el is hiszel, azért vannak. Élnél közalkalmazottként havi 80-100 ezer forintból és máris észrevennéd, hogy 80 forinttal drágább a egy svájci frank - ugye a hitelt ennek alapján fizeted, vagy menj el a boltba és vásárolj egy szerény vacsorát. Mennyibe kerül ma és mennyibe került 3 éve. Ja, a fizetésem 10 éve ugyanannyi!!! Okoska! ehhez mit szólsz? nyisd már ki a szemedet és ébredj fel.
Az Európai Parlament plénumában a frontok szinte változatlanok. A Néppárt képviselői a három órás vitában továbbra is védték Orbán Viktor kurzusát és a Fidesz kottájából énekelve kettős mércével vádolták a baloldali frakciókat. Utóbbiak élesen visszautasították a…..
juzsuka 2012.01.19 10:38:08
@torró: Miért szerinted a mostaniak tisztességesek? Még a kérdéseik is hazugak!! Töröld már ki a csipát a szemedből!!!
juzsuka 2012.01.19 10:44:11
@Örzse néni: Gondolom Orbán papára és fiára gondoltál?? Ő is párttitkár volt, Viktorka Kisz titkár! Miről is beszélünk???
juzsuka 2012.01.20 08:21:01
@belekotty: Bocsi, de valaki, valamit összekevert.
Ebben az országban a többség valamiért azt gondolja, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál egy komoly dolog, a csúcsa mindennek pedig az, hogy azt is sokan képzelik, hogy ezen a versenyen figyelemreméltó zenei teljesítmények hallhatók, hovatovább a jövő nemzetközi popsztárjai…..
No, miután múlt pénteken végre Orbán megadta a zöld lámpát a teljesen irreális számokon nyugvó költségvetés újratervezésére (1,5%-os növekedés, 268 forintos euróárfolyam), Matolcsy Gyuri és lelkes csapata turbó üzemmódba kapcsolta magát és újratervezte a számokat.…..
juzsuka 2011.12.16 10:54:39
@hardw: csak remélni tudom, hogy minden így fog történni záros határidőn belül!!!!!!!!
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
juzsuka 2011.12.14 13:00:51
@Hurrá Torpedó: Bocsi! Én éllel gondoltam, hogy meg lehet élni ennyi pénzből! Én egy fricskának szántam a szerző orrára. Egyébként én is 44 nm-en lakom. Úgy gondolom, hogy megélni nem lehet belőle, az éhhalálhoz viszont sok!!!
Mesterházy Attila „bóvli” gazdaságpolitikával vádolja az „elvakult” kormányt. Szanyi Tibor a Rába-részvények vásárlásáról kérdezte a miniszterelnököt, illetve arról, hogy esetleg miért nem államosítanak mindent. Orbán helyett végül Fónagy János…..
juzsuka 2011.11.15 10:39:24
@nemecsek ernő áruló: Igen! Ez a szomorú magyar valóság! Birka nemzet vagyunk. 200 forint körüli benzinárnál Taxis-blokád, közel 300 forintos benzinárnál az ellenzék tiltakozása, hogy csökkentség az adótartalmat. Most 400 forint felettinél tűrünk mint a barmok. Miért????
Hétfő kora este olyat láthatott a hazai műértő közönség, ami utoljára a Gyurcsány kormány végnapjaiban fordult elő: 317,72 forintot kellett fizetni egy euróért. Illetve nem egészen, mert ilyet még akkor sem láttunk. A kormány gyorsnaszádja unortodox módon búvárharanggá…..
juzsuka 2011.11.15 09:49:06
@sulcus: szerintem nagyon jól leírtál mindent. Sajnos minden szó igaz!!! A sallert ők kapják, csak mi isszuk meg a levét - ez a szomorú. Mi ártatlanul szenvedünk (én nem szavaztam rájuk)! Annak kellene viselni a következményeket, akik ezekre a ...... szavaztak.
Még mielőtt a fideszes elvtársak felkeresik a nekik fenntartott, számukra ingyenes ellátást biztosító kormányzati luxuskórházat egy gyors kivizsgálásra, azért csak felvetném, hogy sajnálnám, ha a fülkeforradalmi kormány vezetőjét rabláncon mutogatná a…..