Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoci38

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Azokon a területeken, ahol a fegyvertartás szabadabb (USA; Svájc), a racionális bűncselekmények gyakorisága általában alacsonyabb” Get off my lawn!   Az Alsóörsön történt tragikus kettős gyilkosság megrázta az országot. A blogvilágban ismét előkerült,…..
zsoci38 2010.08.24 14:37:02
@evil overlord:
"BTW, én csak úgy engedélyezném a fegyvertartást, ha kötelező lenne a rendszeres pszichológiai vizsgálat és lőgyakorlat (minek fegyver annak, aki nem tudja használni)."

Világos. Ennek így lenne értelme. És nem úgy, ahogy most van.
zsoci38 2010.08.24 15:17:25
@AutosVilli:
"Nekem erről a témáról,más a véleményem ,mint neked,nem tudsz meggyőzni az ellenkezőjéről,én ellenzem,a fegyvertartás liberalizálását,ellenben a törvényeket felülvizsgálnám,ami az ön és birtok védelmet szabályozza. "

Valójában nem az a baj, hogy nem tudlak meggyőzni, hanem az, hogy magad sem tudod megmagyarázni, hogy miért, milyen okból ellenzed. De ez sajnos társadalmi jellegű probléma nálunk, amely szerintem a múlt rendszer hibájaként róható fel leginkább, de sajnos a jelenlegi bulvársajtó is alaposan szitja ezt a problémát. Elsősorban a "majd a rendőr megvéd" című, illetve a "a lőfegyver az valami nagyon nagyon sötét és rossz dolog" című démonizációs agymosás aminek többekközött a te "véleményed" is a következménye lehet azt gondolom. Azért tettem idézőjelbe, mert nagy valószínűséggel ez valójában nem a véleményed, csak az évtizedek alatt hibásan beidegződött marhaságok után mész, bólogató ember módjára. Legalábbis jobb magyarázatot nem tudok, hacsak nem direkt provokátorkodsz, hiszen indokolni nem tudod amit írsz.
zsoci38 2010.08.24 15:21:02
@AutosVilli:
"Szerintem az összes adjunk fegyvert a népnek beállitoságú fasz menjen a picsába, miért keljen ártatlan embereknek meghalniuk,hogy hozzád ha bemászik egy kiscigány gyerek akkor lelőhessed?"

Na mostmár biztos vagyok abban, hogy te egy beteg ember lehetsz. Szerintem menj, kezeltesd magadat.