Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy gondolkodó ember

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
King's City? Sukorón vagy Bábolnán?Ugyan kérem! Az "Álomsziget" Budapesten! Ez a tuti biznisz! A Hajógyári-sziget déli részét, összesen 32 hektárt 2000-ben még 7 milliárd forintra értékelte az APV, de -  micsoda meglepetés - 3 évvel később, 2003-ban végül…..
egy gondolkodó ember 2010.08.24 17:01:59
@roki: Magyarország jobboldali, de nem elvakultan szélsőséges polgárai árgus szemekkel figyeljük, hogy kinek, miféle idegen érdekeknek kíván megfelelni a harsányan magyarkodó, nemzeti szín zászlóban takaródzó szélsőjobb, mert a gazdagodni akaró, jó munkahelyeket kívánó magyarság érdekeinek egészen biztosan ellenségeik, viszont a szintén megvalósulás előtt álló Eurovegasban komoly vetélytársra lelő Pozsonynak és Bécsnek az érdekeivel gyanúsan egybeesik az álláspontjuk.
-ezt komolyan nem hiszem el!... még te próbálsz bárkit is besarazni hogy idegen érdeket képvisel. te akinek az irásáról süt hogy mindenkinek megakarsz felelni..te hogy mersz bárkit gyanusitani, aki látva a tényeket és az azok közti összefügéseket bátran kiáll, hogy eddig és nem tovább.. te vagy az aki idegen érdeket szolgál... ez a beruházás ékes bizonyitéka népünk földünk kirablásának.. olcsó földszerzés,politikusok behálozása, ez a tiszta üzlet.. ? milyen projekten túlmutató beruházásról beszélsz..milyen környezetvédelmiröl..?hol vannak erre a bizonyitékaid.. ? te is egy vagy a sok bértollnok közül akik megvezetik az embereket..hány néven irogatsz még.. te mitöl mond mitöl tartod magad jobboldalinak ?azért mert támogatsz egy idegen beruházást ?attól ?nem attól lesz valaki jobboldali hogy azt mondja és közben idegeneket támogat ha mással nem az irásaival és közben azzal magyarázza midezt hogy ő mérsékelt és nem radikális ...vannak lehet, páran akik beveszik ezt de vannak olyanok is akik tudják ilyen szar dumával te nem lehetsz hű a hazádhoz.
egy gondolkodó ember 2010.08.24 17:11:18
@roki: tudom mit itt lebuktattad magad.. mert magyar embernek csak a magyar pénze jó.. ilyet senki nem mond hogy jó neki izrael pénze ... takarodj ki izraelbe ott van sok belőle.,,
Tévedsz mindenbe.. pont te nem vagy többség és nem a tied az ország.. a bünösséged égbe kiállt .. az elszámolástól inkább neked kell tartanod.. 70 éve sinylódik az ország és benne a nép az ilyen szarfaszu külföldre nyaló a népet eláruló a magyar földet eladó elzálogosító kreténektöl.. neked van félni valód.. és még te rágalmazol itt másokat hogy külföldel kooperál.. te aki nyiltan örül az izraeli tökének...te hazug hamis ..
egy gondolkodó ember 2010.08.24 17:19:31
@roki: elszámolni veled fognak.. nem te hanem veled.. vigyázz mit mondasz.. nem vagy te túl nagy hős.. jössz a mérsékelt izraeli pénzes irásoddal nem gondolod hogy átlátszó.. te most egy gondolkodó ember szemével az ő érdekeiket képviseled..