Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tódika

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem várt sikert tudtam elérni egy órával ezelőtt a képviselőtestület ülésén. A 2011-es költségvetési koncepciót tárgyaltuk, melyhez két módosító indítványt nyújtottam be. (A költségvetési koncepció mindig az a rendelet, mely alapján az önkormányzat következő évi…..
2010. október 20-án, az első testületi ülésen viszonylag hosszú vita volt arról, hogy szüksége van-e a XVI. kerületnek arra, hogy testvérvárosi kapcsolatot létesítsen Hanoi város (Vietnam) egyik kerületével, Tay Ho-val. Magam kiképzett diplomataként támogatom, mindig is…..
A választásokon győzött a Fidesz, övé az egész ország – és hozzá a felelősség. Mostantól végképp nincs kire hivatkozni, nincs kire mutogatni, ha valami nem megy, nem sikerül. Egy ideig még el lehet játszani az „ellopták, tönkretették a kommonisták” lemezt, de…..
Horváth Csaba főpolgármester-jelölt volt az MSZP vendége tegnap az Erzsébetligetben, a Kertvárosi Vígasságok rendezvénysorozat keretében. Abonyi János kerületi polgármester-jelölttel aláírták a Budapest-XVI. kerület fejlesztési szerződést, melyben többek között azt…..
Több helyen megfigyelhető a kerületben - bár biztos csak véletlen egybeesés - hogy a választás előtt másfél hónappal a kerületi önkormányzat gyorsított ütemű árokfelújításba kezdett. A kampányjelleggel, hirtelen felindulásból végzett munka azonban nagyítóval nézve felvet…..
Generation Next! - talán még emlékszünk arra a slágerre, a Spice Girls együttes "More over" című számára, melyben az öt fiatal csaj nagyon energikusan adta tudtunkra, hogy megérkezett az új generáció a popzenében.Valami hasonló jár napok óta a fejemben.…..
Tódika 2010.08.27 11:09:59
No ha 8év alatt csak ennyire futotta az nem sok. Ha még nincs programjuk akkor meg na nagyon szenvedjenek vele. Ajánlom önnek olvassa végig ezt az oldalt.
kovacspeter.fidesz.hu/index.php
Ugyan a nagy része csak duma és jó pr szöveg de akinek van egy kis helyismerete a kerületben sokat kiolvashat belőle.
Minket a 30. pont főtér része érint. Ha van érkezése érdeklődjön utána, hogy ki vagy kik jártak jól a védetté nyilvánítással és hogy kedves A.Jánosa akit kerestek ez ügyben is miért sz@rt az egészre.
Az új generációs, de régi képviselői között van két olyan is aki a 4év alatt meg sem szólalt. Ez a mentalitás mennyire hasznos nekünk.
Személyesen nem akarok Önnel találkozni annyira nem akarok a helyi csatározásokba belefolyni és szeretném az állásomat is megtartani itt a kerületben, de ha érdekli a véleményem és azt érzem, hogy nem mellébeszélni alibizni akar akkor szívesen megosztom a gondolataimat Önökkel.
Sajnos nem új fülemnek ez az idézett mondat, melyet már 2009-ben, az EP választásokra érvényes kopogtatócédulák gyűjtése során is hallhattunk. Most is sokszor hallom, halljuk mi, szocialista politikusok, aktivisták, miközben felkeressük a választópolgárokat az…..