Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Big Gun

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, erre mondom én, hogy az ilyen csajok azok akik megmozdítják a férfi emberben az állatot. Legyen ez a nap képe, ha valami miatt elakadsz a munkában vagy rossz kedved támad, esetleg unod már a matek faktot csak nézd meg ezt a képet és garantáltan jobb kedved támad. ..
Szépen végig íveli a számot ahogy azt kell. Kíváncsi lennék arra a produkcióra mikor James Hetfield ráénekel erre az alapra, esetleg egy élő megmozdulást elnyomnak.  ..
Gázfröccs A Pálinka életérzés 2010.10.01 10:49:00
Vidéki vagyok, nem tagadom. A Pálinka nálunk nem csak egy ital, amit megveszünk vagy lecsapolunk a nagyfater demizsonjából a péntek esti buli előtt, hogy aztán magunkon kívül pörögjünk a kocsma padlóján mint egy LSD-t nyalt teknősbéka. A Pálinka számunkra hitvallás, az élet…..
Big Gun 2010.10.01 09:44:22
@suzildi: Köszönöm az elismerő szavakat! És valóban egy disznóvágás hangulatánál nincs is jobb. Tavaly télen 2x is volt alkalmam átélni a gumicsizmába fagyott nagylábujj és a pálinka melengető érzését egyszerre.
UPDATERövid az élet posztverseny eredményhirdetésA 20000 forint értékű pálinka kupont Prem-blogger nyerte A jó magyar pálinkának nincsen párja... című bejegyzésével.Páros belépőt nyertek:Kurtz ezredes, sukkker, 30, madbal, nausea, Amexrap, GenyaTrade, historico, Jumbóka, anemic…..
2010.szeptember.18.án volt 40 éve, hogy Jimmy távozott az élők soraiból és azóta már biztos zúzza a jamm sessiont az égiekkel. Egy klasszikus képpel és számmal emlékezünk. R.I.P. ..
 ...engedjétek meg hogy, szót ejtsek az idei fesztiválokról. Be kell valljam, hogy ezen a nyáron több koncertre sikerült eljutnom mint eddigi életem során bármikor. Inkább választottam az otthon tespedés megnyugtató biztonságát, minthogy felmásszak a nagyszínpadhoz…..