Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edina34

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Unod már a Monopolyt és az Betűtorony sem köt le igazán? Szeretnél valamit, amiben kicsit többet kell stratégiázni, mint Az élet játékában? Ne keress tovább, itt van tíz olyan társasjáték, amik túlmutatnak a monoton kockadobáláson és amiket bárki bátran kipróbálhat!..
Nos, eljött az igazság pillanata, megtudjuk, hogy az Amerikai Filmakadémia tagsága hogy vélekedett a tavalyi felhozatalról. Vajon egyezik az ízlésük a BAFTA szavazóival vagy inkább a populárisabb Golden Globe felé hajlik a kezük? Vajon sok egyezés lesz a teljes szakma jelöltjeivel, esetleg újra…..
Edina34 2016.01.14 21:51:55
@A te embered: Igen, tényleg, köszönöm!
A 2010-es választásokat megelőzően a Fidesz egyik legfőbb jelszava a korrupció felszámolása, illetve az elszámoltatás volt. Bár a beharangozott hatalmas csontvázak helyett inkább csak apró csontdarabokat találtak, azért végigment a számonkérés minden lehetséges ügyben,…..
Edina34 2014.11.10 20:07:14
Kevés idegesítőbb dolog van annál, hogy bár folyamatosan követjük a híreket és minden alkalommal rácsodálkozunk a valóság teljes szürrealitására, a sok bába között elvész a gyerek és év végén csak egy homályos benyomásunk marad arról a töméntelen mennyiségű cinikus…..
Edina34 2013.04.10 09:28:47
Közhely, de lehetetlen úgy rámozdulni a világhálóra a reggeli kávé mellé, hogy ne valami irtózatos pofátlanság fogadja az érdeklődőt. Persze ha pornóval nyitsz akkor más a helyzet. Amikor ennek a bejegyzésnek az ötlete megfogant az agyamban, éppen az Alaszkáig bűzlő…..
Edina34 2013.02.14 12:39:17
@Anna Major:
Ha az ország érdekéről van szó, akkor a politikusaink igenis tudjanak összefogni! Ennyi elvárható tőlük a fizetésükért.
Többször is emlegettük már, hogy az Index és a Bistro Reklámügynökség a kultúrforradalom jegyében Aranydisznó-díjjal jutalmazza a legbénább, 2010 és 2012 között Magyarországon publikált hirdetéseket, amivel a cégek teleszemetelték a tévéket, a rádiókat, az újságokat…..
Gleefelirat KÉSZ VAN 2010.12.03 20:41:00
Készen vagyunk a Glee s02e09-edik részének fordításával. Úgy néz ki Jittikééknek kinyílt a csipájuk mert előttünk végeztek a felirattal, pedig ők nem szoktak. Mind1 menjenek ahova gondoljuk nem? De hát akkor tessék tölteni meg e-mailokat küldeni cím…..
Talán George Lucas nem minden döntésével lehet egyetérteni, amiket meghozott az évek során, de kétségtelen, hogy a fickónak elég jó elképzelése van arról, milyen is egy jó marketing kapmány. Nagyon sok cég próbálta meglovagolni Lucas sikerét, mióta megjelent az első Star…..