Regisztráció Blogot indítok
Adatok
picsalé

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tegnap nézegettem a használtautók hirdetéseit. El kéne passzolni a verdám, ennek okán próbáltam kideríteni, mennyit is kóstál a piacon. Nagyjából egy gurigát ér. Pont ennyi van a magánnyugdíj-számlámon. Elviszi az Orbán az autómat? El, baszd meg.Persze, még mindig jobb,…..
Ez királyság gondolat! Szülőatyja Boross Péter.Szülőanyja, aki íly módon mentesülne a gyermektelen nőkre kivetendő különadó alól, valószínű a késő nyári, de még szúrós Napsugár (Kárpáthy Turul legkisebb lánya), aki agresszíven letámadja az ebédre elfogyasztott…..
picsalé 2010.08.27 03:02:11
ez egy elég beteges értelmezése az interjúnak. a szülőgépes részhez külön gratuláció, mert rendkívül visszataszító.

olvasgassatok még kicsit, tanuljatok, művelődjetek. pl. kezdhetnétek itt (csak a legfrissebbek közül):

www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=137609&elemzesek=1&is=1

(remélem, hogy egy bizonyos IQ felett már nincs szüksége az embereknek arra, hogy ilyen beteges világképpel rendelkező emberek értelmezzék számukra az ilyen szövegeket. (aminek nagy része teljesen nyilvánvalóan támadható is))
picsalé 2010.08.27 08:18:14
@Pelso..: senki nem mondta, hogy kitörő örömmel kellene fogadni. sőt igazából leszarom, hogy honnan szedték elő most ezt az embert és hogy mi a véleménye. Az első pillanatban is nyilvánvaló volt, hogy szét fogják szedni miatta, ezért is kerestem rá googleban és találtam rá erre az írásra.

Azt írja, hogy mivel Mo-n az alacsony adók lennének optimálisak, így viszont adókedvezményekkel már nem lehet megfelelően ösztönözni a gyerekvállalást, ezért megfordítaná a dolgot, s nem a magasabb adókból engedne a nagycsaládodosok számára, hanem az alacsonyabb adók mellett egy különadót vetne ki azokra, akik nem vállalnak gyereket. Na most ezt úgy dekódolni, hogy "szülőgépként való foglalkoztatása, alkalmazása, felhasználása, stb." "Kivéve persze a nem szülőket, mert azoknak irány a meddőhányó, hogy megkeressék a különadóra valót." "Volt egy antik görög állam, ahol a nem egészséges gyerekeket ledobták a hegyről, így biztosítva a génállomány megfelelő alakulását. Nem egészen száz éve pedig egy közelebbi birodalomban folyt irányított génállomány nemesítés."

Na ez az amire azt mondtam tegnap hajnali 3 órakkor, hogy ezt a cikket egy beteg szar ember írta. Ebből az interjúból a harmadik birodalomra meg a tajgetoszra asszociálni az, ami miatt a jobboldali kommentelők nagy része kurvaanyázva jön ide és úgy is fog távozni...
picsalé 2010.08.27 09:13:45
@sajtohuba: gondolom ez a tojástojós dolog is baromira irónikus. Végülis egy gyerekszülést azt egésznapi tojástojáshoz hasonlítani szintén gusztusos dolog. Ez esetben gondolom titeket is a seggén keresztül pottyantott ki az édesanyátok.

Ja és egy valamit azért így utólag pontosítanék, mert nem ismertem a blogot eddig, de visszaolvastam néhány postot, szóval:

"ami miatt a jobboldali kommentelők nagy része kurvaanyázva jön ide és úgy is fog távozni..." már ha havonta kaptok egy index címlapot. azon kívül már hoztam is neketek a megszokott 8 darab kommentet.

És nem kreáltam érzelmi kérdést az ügyből ;) na sziasztok
Kedves Olvasóim!Nagyon örülök, hogy ennyi érdeklődő van a blogom, és a neuronálsi háló elemzéseim iránt. Napról napra több és több látogatóm van, aminek kifejezetten örülök. Kommentek is érkeztek szép számmal, és néha tanulságos kérdéseket, válaszokat kaptam tőletek.…..
picsalé 2010.08.26 10:59:26
ForexSuli Dow elemzés 2010.08.24 10:51:05
 Elkészítettem a DJ30 elemzését. Én lassan longolom.Jó kereskedést mára is! (Az EURHUF-unk szépen emelkedik) ..
Elkészítettem a várt EURHUF elemzést. Én holnap reggel szállok be longra, majd tartom egészen 25-ig, ahol is látható egy szép fejváll alakzat, kiváncsi vagyok ez látható lesz e majd a charton is. Lehet a chartom kicsit elcsúszik, majd javítom és írom, ha így lenne, ez az első…..
 Lelkesedésem töretlen a neuronális háló elemzés kutatásában. Véleményem az, hogy ha rendelkezésünkre áll elég adat, akkor megközelítőleg tudunk olyan előrejelzést készíteni az instrumentumokra (részvény, deviza, cfd…) mely nagyon is közel áll a valós…..
picsalé 2010.08.23 16:44:38
picsalé 2010.08.23 17:19:06
@mando: na az jó lenne, pont abban ülök jelenleg.