Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NaFe

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zspillanatemberünk számtalan filmben tűnt fel és általában meg is halt. Mellette élő bizonyíték arra, hogy egy denevér feje ráoperálható egy emberi testre. Marc talán leghíresebb szerepe az 57-es utas volt, ahol Bruce Payne aljas segítője volt, de Wesley Snipes a vámpírok nagy,…..
Jóképű, szadista, sorozatgyilkos kategóriában Andrew Divoff valószínűleg díjakat nyerne. Pedig ha közelebbről megtekintjük a pofiját akkor látható, hogy egyszerre kb. három külszíni fejtéssel dolgozó szovjet szénbánya versenyzett rajta az ásványkincsek feltárásáért.…..
Vincenton nevű olvasónk hívta fel a figyelmem erre a kínai alkotásra. Hát igen, ha már focizni nem tudnak a kínaiak , legalább karatéjozni tudnak. De mindezt vegyítve a focival. Szóhoz se jutok. ..
Én annyit szeretnék kizárólag hozzáfűzni, hogy kurvára remélem ez nem komoly. Mert ha az, akkor gyerekek írjuk a leveleket a Pentagonba, hogy nem Iránra kéne dobni azokat bombákat. Van annak sokkal jobb helye a világban. Köszi nektek a sok bangladeshi Hulk videót,majd még lesz…..