Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ötdiplomás tanár

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kereskedelemben, csakúgy, mint oviban és általánosban, ami ragad az tapad. Gondolta olvasónk, VV, aztán nagyobbat csalódott, mint a fideszes alkotmánybíró. VV Iphone 4-est szeretett volna, amit a T - díjcsomagtól függően - 29900 forinttól ajánlott. Olvasónk ki is választotta az…..
Ötdiplomás tanár 2010.11.15 18:09:39
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
Ötdiplomás tanár 2010.08.27 19:14:35
@sárgarigó: Kérlek, taníts meg az életre!
De előbb tanulj meg te is helyesen írni, utána osszál észt. Vagyis mégse, mert abból neked sincs sok.
Te nagyon tananyagos, teee! Azon gondolkozz el egy pár órácskára, hogy ha az országban él 70% paraszt, akiknek nincs más, csak antennás tv2 meg rtl, akkor mit tud nézni? Na mit? Ezt a kettőt! És melyiket választja a kettő közül? Édesmindegy neki, mert egyiken Józsi kérdez, a másikon Móni. Szóval nincs valódi verseny (de még látszatra sem) a médiumok között.
Úgyhogy éljél a választás szabadságával, de amíg te esetleg át tudsz kapcsolni a főzősóra, addig nagyanyádék a nyugdíjasklubban nem. És ezt tudja jól a két nagy csatorna, és jót röhögnek a sületlen hozzászólásodon, és tovább ontják magukból az igénytelen szart. És te hiszel benne, hogy erre igény van...
Ötdiplomás tanár 2010.08.27 23:59:31
@flugi_: ne röhögtess. Mónika versenyzik Józsi baráttal? Persze, meg a JB a BK-val, nem? Az igazi mérce az lenne, ha az rtl-en menne a Mónika, a másikon meg egy izgalmas krimi. Vagy egy vetélkedő. Vagy bármi más, amiben nem csak a nevek különböznek. Érted? Ez nem verseny, el ne hidd már. Pontosan egyeztetve van minden egyes perc kettejük között, és pontosan fel van osztva a "piac". Olyan ez, mint amikor még csak a Westel 900 és a Pannon GSM volt, de te a két 120 ft-os díjcsomag közül örültél, hogy választhattál, és persze el is hitted, hogy az egyik jobb valamiben, mint a másik.

@NightmareDominator: köszönöm.
Ötdiplomás tanár 2010.08.28 00:04:05
@Ötdiplomás tanár: mármint percenként 120 ft-os díjcsomag persze...