Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chucknorrisviccek

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2013-as év legjobb reklámjának kikiáltott Volvo-t népszerűsítő reklámot - Van Damme főszereplésével - nem hagyhatta szó és tett nélkül Chuck. Íme a rekciója:..
Pihentagyú ügyességi flash játék, Chuck Norris a Mario-ban. Legyőzhetetlen hősünk most Szuper Márió szerepében veszi fel a harcot.     // 0) { document.getElementById("ifram").innerHTML="";} } // ]]> // Irányítás: kurzor billentyűk + space (ugrás), ctrl…..
Részlet a magányos farkas (Lone Wolf McQuade) című filmből, ahol David Carradine-al kell megküzdenie Chuck Norrisnak...
 Honda Ridgeline reklám Chuck Norris-al.  ..
Szó szerint, egy fegyverrel formázták meg Chuck Norris arcképét.  ..
 Az állatok is csak pislognak, amikor Chuck Norris miután bemutatót tartott, hogy pusztakézzel meg tudja fogni a favágó láncfűrészét szétveri a favágókat...
CN nem alszik... Chuck Norris vár!Amikor CN vért ad, nincs szüksége tűre, csupán egy pisztolyt és egy vödröt kér.CN egyszer orosz rulettet játszott egy teli táras pisztollyal...és nyert.Chuck Norris egyszer szemmelvert egy medvét. A medve úgy megijedt, hogy azonnal megőszűlt. Azóta…..
Egy kis brutalitás, szívkitépős agykirúgós flash játék. Harcolj te is a nindzsák ellen, légy Chuck Norris! Írányítás: kurzor mozgató billentyűk + egér.  Széplelkűeknek és kiskorúknak nem ajánlott a játék elindítása! Néhány másodperc múlva jobb alul a "click…..
Néhány fimkocka, arról, hogy hogyan is néz ki amikor szuperhősünk akcióba lendül.  ..
Ötödszörre is megállapítjuk, Chuck a király:Chuck Norris tud nullával osztani.CN valójában már évek óta meghalt, csak a halál még nem merte neki megmondani.Chuck Norris már járt a Marson, ezért nincs ott nyoma az életnek.A gyerekek félnek a mumustól, a mumus pedig Chuck…..
Az előzetes "harc" csak vicc, Chuck Norrisnak elegendő csak egy durva nézés ahhoz, hogy egy vérszomjas medve megfutamodjon. Természetesen Chuck a Walker Texas Ranger forgatása közben nem sérült meg, a látszat csal, csak egy kis játék volt, hiszen milyen lett volna, ha már egyből belenéz a medve…..
És a negyedik adag cáfolhatatlan tény kedvenc hősünkrőlEgyeseknek a bal heréjük nagyobb, mint a jobb. Chuck Norrisnak mindkét heréje nagyobb a másiknál.CN csupán annyira gyors, hogy egyszer megkerülte a Földet és hátulról fejberúgta saját magát.Chuck nem tud szeretni. Ő csak…..
Ha valaki azt gondolja, hogy a nagy Chuck Norris útjába kerülhet egy autószélvédő....  Chuck Norris laza rúgása, egy autó szélvédője nem akadály…páros lábbal lép be az autóba. Csávókám szemmel láthatóan a gyilkos tekintet hatására jobbnak látja, ha belelép…..
Ha valaki még mindig kételkedne CN haralmas erejében, itt van még néhány tény ami önmagáért beszél.Nincsenek szteroidot használó élsportolók, csak olyan, akikre Chuck Norris rálehelt.CN fő exportterméke a fájdalom.Sok vita folyt már arról, létezik-e az emberi lélek. Nos,…..
Egy jópofa reklám...   Mountain Dew üdítő reklám Chuck Norris-szal. Kiscsávók nem tudták kivel állnak szemben, de Chuck most igen elnéző volt. Bizonyára, hogy ne kerüljön ki a 18-as karika......
Ismét egy adag, aki nem hiszi járjon utána:CN egy forgóajtót is be tud vágni maga mögött.Ha CN vízbe esik nem lesz vizes. A víz lesz Chuck Norris-os.Ha Chuck kávézni akar, a fogaival őrli a kávét, a vizet pedig saját haragjával forralja fel.A Guiness Rekordok könyvében hibás…..
Akkor egy kis ízelítő, íme az első adag:  Amikor Chuck Norris fekvőtámaszt csinál, nem a testét nyomja föl, hanem a Földet nyomja lejjebb. CN nem hord karórát, mert ő dönti el mennyi az idő. C. Norris ismeri a PI utolsó számjegyét. Chuck Norris egyszer…..