Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heves

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új választási rendszerA „baloldal” abban is teljes tévedésben van, ahogyan értelmezi az új választási rendszer működését. A Fidesz ugyanis olyan választási rendszert készített, amely az elmúlt 6 választás tapasztalatait összegezte, nemcsak a saját szempontjai és…..
Elolvastam, megnéztem, megértettem. Hátborzongató rendezvényen estünk át a hétvégén. Szárszó önmaga karikatúrája lett, politikai panoptikum, a szocialista szellem vasútja.  Nem azért, mert humorista rendezte, ettől még lehetett volna érdekes, tartalmas, vagy legalább…..
Most rágyújtok egy szivarra és elmagyarázom, hogy miért nem bízom egyikben sem.Nem mintha ezt különösebben magyarázni kéne, de látva a Fideszesek csodálkozó arckifejezését, hogy ebből most pont miért lett botrány, meg azt, hogy az ellenzék milyen színvonalasan reagál,…..
     Nyugalom, a magyar baloldalnak természetesen nincs jövője, a tetemcafatokon beinduló burjánzás és az azokon beindult penészedés izgalmas csak. Az a kiáltó ötlettelenség, ami áthatja az mszpszdsz szimbióta élettevékenységként azonosítható rángásait, a…..