Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béla13

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 26-án este igazán különleges program várja a horrorfilmek és sci-fik rajongóit a Corvin moziba: megrendezésre kerül az első Halloween Night Fest, melynek keretében számos olyan műfaji különlegességet láthatunk, melyek eddig még nem juthattak el Magyarországra. Az ADS…..
 „Az álmok síkos gyöngyeit szorítsd, ki únod a valót: hímezz belőlük fázó lelkedre gyöngyös takarót.” (Babits)   Hosszabb ideje tart már az égszakadás-földindulás a magyarországi események körül. Lappang bennem egy érzés: mintha most jóval nagyobb…..
Jellem: rendkívül rosszul tűri a magányt, mindenben részt vesz, érdeklődő, hangos, beszédes, követelődző. Könnyen megtanítható apportírozni.  Testfelépítés: karcsú, kecses testfelépítés, légies csontozat, hosszú fej, farok, lábak és törzs jellemzi a fajtát.…..
Egy igen jó írás - és örvendetesen egyszerű."A kormány bejelenti a külföldiek kezén levő állampapírokra vonatkozó államcsődöt. "Csak azt nem tudom, hogyan lehet szétválogatni a külföldit a huntól? És a strómantól? Tán elénekeltetik velük a himnuszt,…..
LSCCLTONMITLNCTYORBCFSIIIGTEINSPEXARSABASFUNSMTXTXCC..
  http://www.finviz.com/chart.ashx?t=AUY&ty=c&ta=1&p=d&s=llegalább 17,5, utána sávozás felfeléhttp://www.finviz.com/chart.ashx?t=BRCD&ty=c&ta=1&p=d&s=l6,5, vagy még továbbkicsit túl spekulatív..
Béla blogja JPMorgan 2011.12.01 22:10:00
 http://www.finviz.com/chart.ashx?t=JPM&ty=c&ta=1&p=d&s=lduplaalj, potenciálisan 37ig felmehet ..
Béla blogja Nike 2011.12.01 12:17:00
http://www.finviz.com/chart.ashx?t=NKE&ty=c&ta=1&p=d&s=lbeszűkülés, nem valószínű hogy felfele kitörés lenne belőle..