Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VLV

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A választások óta a Jobbik azzal kerül a hírekbe, hogy politikusai alapvető társas normáknak sem képesek megfelelni, a közéletiekről nem is beszélve. Ami egy utcai tüntetésen még elmegy, a "nemzet templomában" már nem. Amikor Szegedi Csanád, egyetemista,…..
VLV 2010.09.10 14:08:51
"Közhelyszámba megy, hogy a Jobbik korábban a cigánykérdés tematizálásával különböztette meg magát a többi párttól és szerzett népszerűséget. Most viszont a Fidesz intézkedései és kommunikációja egyértelműen kihúzni látszanak a szőnyeget a jobbikos rendpárti szlogenek alól."

Te miről beszélsz? A közbiztonság a cigányok lakta vidékeken Orbánék óta még rosszabb, vagy maximum stagnál, miközben továbbra is kapják a segélyeket az újonnan születendő purgyék után, és számuk exponenciálisan növekszik.

Orbánék csak azt "kommunikálják" hogy képesek kezelni a kérdést de akinek van szeme, látja, hogy gyakorlatilag a nagy lóf*sz sem változott "cigányügyben".

Ameddig Orbánék nem lépnek fel határozottan és radikálisan ebben a kérdésben, addig a Jobbik szavazói megmaradnak, sőt egyre nőni fognak. A szakállamtitkár Balog úr "keresztény hittérítési" javaslatával a cigányok között nem lehet megállítani a kigyúrt kopasz bandákban járó és kurvákat futtató roma polgártársakat, de komolyan, miért hiszik azt a Fidesz-MSZP-LMP szavazók hogy ilyenekkel szemben a szép szavak meg a keresztényi értékrend hangsúlyozása akármit is számít?
A Fidesz én szerintem a következő 4 évben sem fog keményen fellépni "cigányügyben" (de bárcsak tenné, és akkor én is rájuk szavaznék legközelebb! ) ezért arra nem kell számítani hogy kihúzná a Jobbik alól a szőnyeget.
Egészen véletlenül rátaláltam Schobert Norbi Facebook adatlapjára. Az első reakció: azt a kurva...!!!Először is Ápdét Norbinak olyan részletes önéletrajza van, hogy az 12-es betűmérettel 4,5 oldalnyi(!) word dokumentumot tesz ki. Aki nem hiszi, annak íme:Mintha, totál…..
Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá). Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center…..