Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamás2

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Szereted, ha egy erős és domináns nő miatt elfogy a levegőd? Élvezed, ha a fejed két megfeszített, izmos comb közé szorul, hogy már nem vagy képes lélegezni többé? Amikor annyira feszít a nyakad körül, hogy a nyomás egyre nő a fejedben, míg úgy érzed, mindjárt…..
tamás2 2010.08.22 23:45:44
Orsi írása mindenre kiterjedő és átfogó,én is sok helyen magamra ismertem benne de valami mégse tetszett benne,talán éppen azért,mert általános és mintha talán megvetné ezt az egészet amit férfiak találhattak ki:a női birkózást. Pedig jól belegondolva semmi furcsa nincs benne,minden teljesen természetes! Szerintem egy nagyon látványos,izgalmas,jópofa sport,amellett hogy az előadásmód miatt erotikus is.De hát a tánc is az,még a versenytánc is!
Az,hogy a nézők vagy résztvevők(a férfiak) milyenek,dominánsak vagy nem dominánsak teljesen lényegtelen,ilyenek is meg olyanok is. Vannak akiknek a nagy mellek (dudák) tetszenek,vannak akiknek a formás lábak vagy az izmos női testek,másoknak meg a telt idomok.Sokfélék vagyunk nincs értelme erről beszélni. Az se biztos hogy akiknek tetszik a női birkózás annak a magánélete is zűrösebb,persze lehet benne valami mert ezek a lányok vszínűleg nem hasonlítanak otthon az asszonyhoz.Szerintem,a szex és ennek a fajta birkózásnak az élvezete két külön dolog.Bár ez se 100%-ig igaz ,mert a férfiak fantáziáján igen sok múlik a szexben.Minden estre az biztos,hogy ez a birkózás erotikus,de erotikus borzasztó sok minden lehet. Gyengébbek kedvéért itt most nem arra gondoltam,hogy amikor a partnernő combja a nyakam köré tekeredik akkor feláll a farkam!(bocs) Az erotikát a nagyjából egyenlő erők harca adja hozzá. Persze csak nagyjából egyenlők,de sose jutott volna eszembe hogy megmutassam hogy ki a legény a gáton és tényleg a lánynak kell győzni de nem azért mert a férfi nézők ettől élveznek el,hanem,mert így van értelme az egésznek!!! Én is járok konditerembe de nem azért hogy leverjem szegény "kislányt",hanem azért mert szükségesnek érzem a magam számára és talán a partnernőnek is kellemesebb érzés.
Az a gondolat is sántít hogy az értelmiségi férfiak kedvelék inkább ezt a birkózást de kétségtelen hogy kell némi értelem meg önuralom ahhoz hogy az ember ez a furcsa helyzetet kezelni tudja.Gondolok itt arra hogy bármennyire is tetszik a partnernő,nem illik nekiugrani,stb.
Én is költöttem már erre a hóbortomra sokat és remélem még fogok is.Ha annyi pénzem lenne,mint amennyi nincs, szeretném ezt a sportot elismertetni és megismertetni az országban,mert már minden idióta sportból olimpiai szám lesz csak ez marad egyedül mostoha gyerek.Hajrá magyar lányok!!!!!!!!!!!!!