Regisztráció Blogot indítok
Adatok
__Sasa__

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen mindenki tisztában van azzal, hogy mit kellene tenni a gazdaság fellendítéséért. Mégsem tesszük. Miért?Olvasom Bajnai és Oszkó írását, mi lehetne a megoldás. Okos, megfontolt írások, látszik, hogy értelmes emberek, van abban ráció, amit mondanak. Aztán…..
sasa Link 2011.09.24 14:09:00
http://tokisasa.blogspot.com/..
Mihalik Enikő, a Saks egyik reklámarca Akár az egymilliós kérdés is lehetne az, melyik ország legnagyobb városa Almaty? A helyes válasz Kazahsztán, de hogy ott éppen mi is van éppen, na arról aztán fogalmunk sincs. Oké, Bajkonur még talán rémlik, meg az is, hogy rühellik az…..
__Sasa__ 2011.07.11 13:16:47
@F_Jikov: "1998 óta"

Köszönöm a pontosítást! A 13 már nem fér bele az 1-2 év kategóriába? :D

@apc: A cikket azóta javították.
Subba Faszkorbács: Mizu 2011.04.06 16:36:00
TISZTÁBAN VAGY VELE, HOGY MIT SZABADÍTOTTÁL A VILÁGRA FLUOR?!  Nem elég már az a kibaszott tenyérbemászó feldolgozás??   ..
__Sasa__ 2011.04.06 21:40:54
@F.house: Ha az eredetiben nem lenne kreativitás akkor nem ihletne meg ennyi embert! :P Utánzatot, paródiát mindig könnyebb csinálni, mint újat alkotni.
Sokat gondolkodtam, hogyan közöljem a legújabb hírt Veletek. Jobb nem jutott eszembe, mint hogy az eddigi bejegyzésekből kiválogattam a lényeges sorokat, mondatokat, kicsit megformáztam, összefoglaltam, és a végén kiderül, mi az oka a bejegyzés „születésének”. Aki…..
Eseménydús hétvége volt, az biztos. A péntek esti edzés számomra elmaradt, kaptam egy kis pihenőt, mivel elég sok program vár rám a következő 3 hétben. Már épp azt tervezgettem, hogy hamar lefekszem aludni és kipihenem magam, reggel amúgy is korán (8-kor) kell kelnem az…..