Regisztráció Blogot indítok
Adatok
newjersey

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
photoshop másképp Ki vagyok én? 2011.08.05 15:35:00
Érthetetlen, miért fanyalog a liberálbolsi ellenzék amiatt, hogy kormányunk állítólag nem tesz meg mindent a gazdaság fellendüléséért! Mert, ugye, az alapduma az, hogy a Fidesz-kormány kizárólag az államháztartás belég oldalát erőlteti, miközben szarik a termelésre, a…..
A Köztársasági Mókamester avagy - ahogy egy fórumon nevezték (felhasználó: Cave) - a Köztársasági Töltőtoll nem pihen, így célom nem is lehet más, mint archíválni a legbájosabb húzásait: ezúttal kitüntetéseket alapított... Csinos darabok lesznek, az már…..
  Amióta a tévénket elcseréltük egy TR-200 típusú Motoros Forgó Nyakkendőtartóra Ionizálóval, azóta a nyaralásokat általában tévézéssel töltjük, már ha sikerül olyan nyaralót találni, ahol van készülék. Ilyenkor igyekszünk ugyanis pótolni mindazt, amiről év…..
A Fent és Lent blog három hete jelezte, hogy Orbán Viktor június 8-én abbahagyta nagy sajtóviszhanggal beharangozott Facebook oldalát. Hiába írták meg, Orbán vagy csapata azóta sem "fárad" az oldal töltésével. (Frissítés: augusztus 31-én csak újraindult - kampányban…..