Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsidke

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszi falevelek alól les ki egy téli álomra készülő sündisznó Petersdorfban. Ha a sünik nem érik el a 200 grammot, ajánlatos egy kis élelemmel kisegíteni őket: némi macskaeledelt és vizet kihelyezve felhízlalhatjuk a kicsiny rovarevőket 600 grammos testsúlyra, amellyel…..
hogyvolt Indul a Hogyvolt blog 2007.10.01 00:00:00
Kérem szépen, vége az egész országot lázban tartó titkolózásnak, ezért kellett tűrni a népnek, itt a friss, ropogós Hogyvolt blog, az első, és egyetlen és nagyon szép, ahol olyan sorozatok részletes epizódbeszámolóit olvashatják a függők, mint a Jericho, a Lost, a Szökés, a…..
Öt éve folyamatosan a legnépszerűbb macska- és kutyanév az Egyesült Államokban a Max, írja a Chicago Tribune. A zavarbaejtő adatot a nem kevésbé zavarbaejtő tevékenységet űző, állatok egészségbiztosításával foglalkozó Veterinary Pet Insurance adta ki, miután 450 ezer kliense…..
comment:com Fábri, Dyga, Woody 2007.08.13 19:10:00
Összekavarva az időrendet rögtön a 141 perc a befejezetlen mondatból-lal kezdem az ajánlást, ami ugye kitűnő magyar film, Fábri rendezte, és olyan nagyságok játszanak benne, mint Dajka Margit, Latinovits Zoltán (Duna, 22:25). Sajnos jó későre rakták, de még így is megéri…..