Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cooldogg

0 bejegyzést írt és 217 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép Hölgyek és Jó Urak! Ismét fantasztikus játék kezdődik nálunk, olyan, amilyen eddig még nem volt! A FŐTÁV és az Urbanista közös murijában, a Lakótelep-bajnokságban  Budapest kedvenc távfűtött panellakótelepeit keressük.  Mivel történetesen ezeket a sorokat is…..
cooldogg 2013.07.10 12:47:56
@Tomiosa: Az "Ond vezér parki" lakótelep hivatalos neve a Füredi úti lakótelep. Én is erre adnék le +1 szavazatot! :)
Belsőség Lángok a troli oldalán 2012.12.08 14:35:06
Hogy a budapesti buszok néha kigyulladnak a lázas munkában, az senkit nem lep meg. Volt már füstölő metró, és az, hogy lángra kapott villamos esete nem jut hirtelen eszembe, nem jelent semmit. Trolikkal kapcsolatban más sokkoló esteket kapott fel a sajtó: egyszerűen ráztak az öreg…..
A város legveszélyesebb biciklis útját tervezik Zuglóban. A forgalmas téren úgy vezetnék keresztül az új bicikliutat, hogy az állandó konfliktus és balesetek forrása lesz. Az úton ugyanis át kell majd vágnia minden gyalogosnak, aki egyik tömegközlekedési eszköztől menne a…..
Korábban megírtuk, hogy egy új busz áll a fővárosi utazóközönség szolgálatába. A kocsi végre levizsgázott és holnap déltől már az utasok is birtokba vehetik a BKV „új” buszát. A nagy busztesztet megjárt Ikarus V187-esnek a nyár elején kellett volna forgalomba állnia,…..
Nyitott szemmel jársz? Tripla H 2011.09.26 20:30:00
Gondolom benned is felmerült az, hogy mit is takarhat ez a tripla H. Budai-hegységben, a Kolosy Tértől 5 perc buszozással és úgy 30-40 perc gyaloglással érhető el a Hármashatár hegy csúcsa, ami 495 méter magasra emelkedik fővárosunk fölé.A kilátás eszméletlen jó, Budapestre…..
cooldogg 2011.10.01 13:18:26
Néhány hónappal korábban megjelent a blogon, hogy a 109-esen alacsonypadlós kocsik nem közlekedhetnek a Margit híd felújítása kapcsán, ezáltal az összes 435-ös is eltűnt. Láttam 415-öst is a csuklósok helyett, a válasz mégis az volt: a csuklós nem fér el. Elfogadtam, mivel…..
A lenti videó egy vontatott busz vezetőfülkéjében készült. A vontatott busz vezetője a videón szidja az utasokat, a közlekedés többi résztvevőjét, és mesél arról, hogy a buszból elfolyt a gázolaj. Érdemes végignézni: ..
cooldogg 2010.01.27 20:32:48
@budaf(u)ck: Dél-Pesti. Ha jól hallottam mondta videó közben, hogy Méta utca.
Az alábbi tájékoztató szöveg került rá a 109-es autóbuszok menetrendi lapjaira lassan egy hónapja: FIGYELEM! 2009. október 9-től a Margit híd felújításának ideje alatt a vonalon alacsonypadlós járművek nem közlekedhetnek.Az ember a felújításai munkálatokat persze el kell…..
cooldogg 2009.11.08 18:36:21
@Közlekedésguru: A 200-as szériánál igaz hogy, ahol a szóló elmegy ott a csuklós is na a 400-asnál már nem így van. Annál pontosabb választ nem tudok rá, hogy volt próba menet és nem fért el. :S
Ma délután megint láttam egy BKV buszt Érd központjában. Ismételten feltettem magamnak a kérdést: Miért nem jár BKV Érdre, amikor Diósdra, Budaörsre, Budakeszire, Solymárra, Csömörre, Gödöllőre, Gyálra stb. jár busz vagy HÉV? A 33-as busz végállomása a nagytétényi…..
„Ne küldj videót, nem tudom megnézni, 1 óra míg betölti, élvezhetetlen” –mondom mindig ismerőseimnek, akik MSN-en, E-mailben YouTube videókat linkelnek. Nem lepattintós szöveg, írtam már néhány hete, hogy a Vodafone internetem egy hónapban körülbelül 5-6 napot…..
cooldogg 2009.10.15 21:01:24
@Ákibard!: Most 25 mb-es netem van, jövőhéten kötik be a 120-ast. :)
cooldogg 2009.10.16 21:20:58
@Ákibard!: Itt csak azért lesz mert bár hűségnyilatkozattal de olcsóbb mint a mostani. (Amúgy se tervezzük a szolgáltató váltást.) Halad a technika és lehet, hogy most tényleg nem használnám ki de kitudja pár év múlva mit produkál a technika. :)
...átalakulóban van. Egyrészről színészhangok a kisföldalattira, mely végül oda nem, csak a Combinokon és a hetes és százhetvenhármas expresszjáratok megmaradt "Gyros" buszain hallható, utóbbiakon elég torz módon.Másrészről viszon több meglepetés ért. Gyereknapon…..
PTinfo Rea Vaya 2009.09.06 11:30:00
Nagyon úgy tűnik, hogy a nagyszabású tömegesemények költségvetésébe azért belefér egy-egy, nem csak az adott rendezvényt kiszolgáló tömegközlekedési fejlesztés megvalósítása is. Hogy szűkítsük a kört, mik is azok a nagyszabású tömegesemények: olimpia, futball vb,…..
Olvasónk éppen kislányáért aggódik, aki táborból jön haza. A vonatuk felsővezeték-szakadás miatt már 4 órája áll, vonatpótló buszt nem küldenek, így az utasok sötétben ülnek a vonaton és várják a szerencsét. Olvasónk most érkezett levele: Gyermekemet táborból várom…..
cooldogg 2009.07.19 23:19:34
@Adani: de mint már előtted jóval megírták se a HÉV, se semmi nem ment.
Kepes András riportot készített Győzikével, aki bevallotta, hogy az egész show amit csinált, egy forgatókönyv szerint ment, amit ő írt meg. Úgy érzi nem hazudott, nem csapott be senkit, ő csak szórakoztatott. Azt, hogy a show kamu volt, tudta mindenki. A média többször leleplezte…..
Tegnap végigjártam a Déliben 1-2 vonatot, kíváncsi voltam mit lát egy utas. Volt szerencsém egy olyan vonatot is végigjárni, amit a takarítók előttem pucoltak ki, szinte teljesen. Munkájukba még akkor sem tudnék belekötni, ha nagyon akarnék (pedig ebben van már egy két éves…..
cooldogg 2009.03.29 10:05:17
@bazs: "De most kivételesen azt kell mondanom, hogy felmerült bennem az a lehetőség, hogy nem a vasutasok vágták össze az ülést, hagyták ***osan a retyót, hanem "első osztályú utasok".

Tehát az "első osztályú utasok" máshogy sz@rnak? Félre értés ne essék ismerek nem egy gazdag parasztot akik rosszabbak mint egy átlag ember, de ha tényleg az van mint amit BKV figyelő mondott, hogy nincs víz akkor tök mind1 hanyad osztályú az utas, nem tud mit csinálni.
Gál M. A Föld órája 2009.03.28 20:40:00
Néhány perce kezdődött a Föld órája nevű akció. A szervezők arra kérték az embereket, hogy 20:30 és 21:30 között kapcsolják le a villanyt. Én ennek a felhívásnak eleget is tettem. A szobában pislákoló egyetlen 15 Wattos energiatakarékos izzót, ami ilyenkor világítani…..
 Hogy mi a pozitív ebben? - Az, hogy legalább volt egy táblája (ma már ez is pozitívum).Hogy miért nincs csuklós busz tizenegy és dél magasságában? - Jó kérdés, csúcsidő már rég nincs és még messze van. Aki tudja, miért a legforgalmasabb 173E-re jut csak szóló…..
Tudom, hogy szemétség, de csináltam egy aranyos képmontázst a csütörtöki „Móúnika só” és a Star Wars filmben megjelenő alakok hasonlóságáról. Amikor megláttam az előzetesben a képen lévő nőt, egyből a Jabba jutott eszembe. Eszméletlen a hasonlóság :)..
Gál M. Az internet elfogyott 2009.03.05 16:00:28
Tegnap délelőtt minden előjel nélkül megdöglött a Vodafonetól kapott Huawei E220-as modemem. Nem húzta sokáig, alig volt 4-5 hónapos. Csatlakoztattam a géphez, érzékelte mint eszközt, majd leválasztotta magát. Megint felismerte, mint új eszközt, és újból leválasztotta…..
Legkedvesebb hazai vállalatom természetesen a MÁV! Egy szolgáltató cégtől nem is várhatnék többet: szórakoztat és mindig újabb és egyre elképesztőbb meglepetésekkel áll elő! Legutóbbi kalandom az elmúlt hétvégéhez kapcsolódik. 2009. január 30-án megkíséreltem vonattal…..
cooldogg 2009.02.24 20:11:38
@MXA 958-957:

Már bocsi de ha valakinek nincs pénze több százezres fényképezőre akkor az már nem is fényképezhet, mi? Normálisnak tartod magad? Mert én téged nem.
Néhány hete írtam már az iskolabezárásokról. Akkor iskolán belül is volt egy kis visszhangja a bejegyzésemnek (aminek nagyon örülök), több tanár is mondta, hogy olvasta, és tetszett neki. Többen hiányolták a képeket a 4. emeleti tantermek és folyosó állapotáról. Tegnap volt…..
Pár napja megkaptam életem első noteszgépét, amibe az első percben beleszerelmesedtem. Pici, könnyű, és mégis olyan okos, mint a nagy laptopom, sőt, néhány funkcióját tekintve még jobb is.Az Acer One-ra egy XP volt telepítve, amit az első induláskor le is cseréltem egy 7-es…..