Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stem cell

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Rövid körkép Csütörtökről. Szóval ilyen és ehhez hasonló, na és persze sokkal jobb képeket várunk az oldalra, legyetk résen és kattintgassatok, sohasem lehet tudni melyik árokban alukál egy, vagy merre kószál munkaidőben.2010 06.03 Csütörtök 12 óra előtt pár perccel…..
stem cell 2010.08.21 11:37:28
Sajnálattal kell hallanom, hogy mi folyik, eddig csendesnek hitt városunkban. Politikai nézeteket félretéve, visszataszítónak tartom, hogy mire képesek bizonyos emberek. S csak, hogy, ha már a megkülönböztetésről beszéljünk:
Nem fussa, hanem futja. Illetve hol van a személyi jogvédelemről szóló törvény figyelmen kívül hagyása? Ezúton szeretném felhívni a figyelmet, hogy amit a képkészítők csinálnak/művelnek, az BŰNCSELEKMÉNY-nek minősül (Személyiségi jogok és a fotózás:
Az ember személyiségének polgári jogi védelmét a személyhez fűződő jogok hivatottak biztosítani. E jogok az egyén magánszférájának határait vonják meg, s arra szolgálnak, hogy az egyéni önmegvalósítás e privát területét illetéktelenül senki ne háborgassa. A személyiségi jogok sérelmére az egyén főszabály szerint bárkivel szemben hivatkozhat, és megsértésük esetén számos jogorvoslati lehetőséggel élhet a jogában sértett személy).
Mindenki forduljon magába, és döntse el, hogy helyesen ad-e másokról véleményt vagy sem, illetve egyáltalán helyesen teszi-e. Távol áll tőlem a politika, de annyit én is látok, és persze én is fotózhatnék nyugodt szívvel, hogy, hogyan folyik a pénz a politikusok mellékzsebébe...A másik dolog, amit egyáltalán nem tudok elfogadni, a rasszizmus, illetve a szélső jobboldali mentalitás/politikai nézet megjelenése, visszaerőszakolása mindennapjainkba.
Szerintem emberek között nincs különbség, attól függetlenül, hogy Isten és a sors kit, mivel ajándékozott meg. Azt is figyelembe kell venni, hogy nem mindenki indulhat biztos háttérrel, s vannak olyanok is, akiknek küzdeni kell azért is, hogy legalább a hátrányt behozzák, amivel indultak születésüktől kezdve. Csak a saját példámat tudnám felhozni: én is ugyanolyan cigány származású fiatal ember vagyok, mint a képen szereplő hölgyek, mégis diplomázott, felsőfokú végzettséggel rendelkező értelmiségi vagyok. Mellesleg soha sem tettem, vagy mondtam más embertársaimra megkülönböztetést, vagy diszkriminációra utaló megjegyzéseket.
Igen sajnálatra méltó dolog, s ezek után tényleg elgondolkoznék azon, hogy tovább folytatnám-e ezen tevékenységeimet! A blog készítőjének szántam utolsó soromat.
Szívesen megvitatnám ezt a sajnálatos dolgot egy nyitott beszélgetés során (nyílt vita/fórum).
További szép napot!
J.