Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mentha

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hmmm.... Ez a fragmovie igazi csemege ha kicsit szórakozni szeretnénk! Olyan szép makkok vannak benne, hogy az már szinte vicc :) Nekem ez a videó is nagyon tetszett bár a zene valahogy nem az én stílusom. Jó nézegetést kívánok!..
Nos, ez a fragmovie nem is tudom... nem olyan nagy szám semmi hűűde effekt a minőség sem a legjobb, de nekem nagyon tetszett! Szerintem mindenki nézze meg! Elég szép lövések vannak benne, de látszik nemsokáig szenvedett a készítésével az illető :) ..
Figyelem! Többen írták, hogy tegyek ki más játékokból is fragmoviekat. De én ezt nem szeretném mivel a site alapból cod2-es fragmovie oldalnak indult! Másodszor szeretném megköszönni mindazoknak akik reklámozzák az oldalamat! Egy hét alatt elértük a 3000-es nézettséget! És…..
Na ez a fragmovie nem is fragmovie hanem MakkerMovie^^. Effektek nincsenek benne de ehhez nem is kellenek:) Zenék igen találóak:). Nekem nagyon tetszett remélem nektek is fog! ..
Most egy egyéni fragmoviet szeretnék bemutatni! Ez a fragmovie nem egy clanról szól hanem 1 játékosról. Szerintem a movie nagyon jóra sikeredett csak gratulálni tudok hozzá. Nekem nagyon tetszett, jók a zenék alatta, és nagyon hangulatos...
Ismét bejelentek 1 jó fragmoviet. Igaz elég régi, de attól még szerintem nagyon jó és sokan nemláthatták. Fragek nagyon szépek benne, és az effektek is jók. Ezt is csak ajánlani tudom!..
Na a mai napon szerintem ez a moviek csúcsa. Nekem eszméletlenül tetszett. Ezt szinte már kötelező, hogy mindenki megnézze! És akkor ezzel a movieval le is zárnám ezt a napot ;) Viszlát holnap!..
Amint látjátok most van időm és gyorsan teszem ki a jobbnál-jobb moviekat. De visszatérve a fragmoviehoz: Szerintem ismét 1 gyöngyszemre akadtam:), ezt is csak ajánlani tudom!..
Ismét 1 movie;). Nekem ez a movie nagyon tetszett, bár az elején kicsit sok az intro. Viszont az intróban is vannak szép effektek, ilyen pl: a vízcsepp. Ezt a movie-t szintén mindenkinek ajánlom!..
Találtam ismét egy elég jó fragmoviet. Ebben nekem csak az a bajom, hogy punk szól amit utállok^^, de ettől eltekintve tetszett a movie. A zenére vágás nem igen sikeredett dehát nemmindenki olyan türelmes;)...
Hát nem is tudom mitmondjak erről a movieról. A fragek szépek de effektek nem olyan nagydurranások. Zene szerintem nem illet bele a fragmovieba, de kinek a pap kinek a papné. Szerintem egy gyenge középkategória az effektek miatt...
Mint ahogy a videó neve is mutatja egy elég pörgős fragmovieba lesz részetek! Nekem a movie nagyon tetszett, nagyon szépek az effektek, én szeretem ha ennyire pörög 1 movie! Ezt csak ajánlani tudom mindenkinek!..
Ezt a movie-t már sokan ismerhetitek, és sokak kedvence is lett. Nekem személyszerint nagyon tetszett a movie! Aki még nemlátta annak jó nézegetést kívánok ;)..
Nemrég belegondoltam milyen jó is lenne egy olyan blog ahol fragmoviekat (cod2) lehetne nézegetni annélkül, hogy eggyet is potyára letöltenénk. Ahol nemkell az adminok véleményére hagyatkozni. Ezért létrehoztam a Mentha-Movie blogot. Minden új fragmovie kintlesz az oldalon és persze a…..
Aspek kollega futtat itt eszmét a vécékeféről Az igazán komoly kérdés pedig nem is ez, hanem az, kedves férfitársaim, hogy ahol nincs piszoár (a legtöbb lakásban pedig ugye nincs), ott állva avagy ülve pisilsz-é? Ha állva, ami gyorsabb és praktikusabb, akkor próbáld ki…..
Mentha 2007.08.03 13:31:41