Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AtomcsiKK

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsz éve és néhány hónapja lettem villamosmániás. Mit mondjak, nem választottam valami hálás időpontot arra, hogy megint olyan lelkesen nézzek a sárga síndöcögényekre, mint hat-hét évesen! A sínek kopottak és öregek voltak, a villamosok szintén kopottak és öregek voltak, és állandóan el- vagy…..
AtomcsiKK 2020.05.29 09:48:04
@Pierr Kardán: Nem ismerem az akkor hatályos Forgalmi Utasítást, de a mai szerint váltón csúccsal szemben alapértelmezetten 15 km/h-val szabad haladni. Ekkora tempónál az sem okoz tömegbalesetet, ha a villamosvezető számára váratlanul kitérő irányba indul el a villamos. A balesetet nem a váltó létezése okozta, hanem a túl nagy sebesség.
Noha rövidebb, több utast szállít, mint londoni vagy New York-i párja, olcsó és még nyereséges is. Ja, és szinte soha sem késik. Túl szép, hogy igaz legyen? Pedig van ilyen metró, méghozzá Hongkongban. A brit főváros metróhálózata 402, New Yorké 373 kilométer hosszú, míg…..
Ezt el is felejtettem, pedig ha eszembe jut, néha most is röhögök rajta egy sort: múlt szombaton fotósvonatozni voltunk, és az egyik utastárs megkérdezte, hogy "ugye te vagy az, aki gyakran megy a Hamsterrel fotózni?". Ezúton is köszönöm neki a szöveget - ezentúl ha megkérdezik…..
GPOY-t RT-zett korábbi EIC-jéről TBG. A fotón a jelenleg az ELTE BTK-n PHD-zó, mostanában HTB UP-t éppen UV-n buktatja meg az EMC-s GYP.     "FYI már beírta az ETR-be a jegyet ez a PMS-es MTK-s GYP, ASDASDASD, várjál, bedobok egy HP-t, BRB!" - kommentálta a HVG-nek…..
AtomcsiKK 2012.05.09 10:35:54