Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ignáth Krisztina

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Christie's Weddings DJ vs zenekar 2017.03.04 22:19:29
A menyasszony szépsége után a második dolog, ami korábbi esküvőkről általában eszünkbe jut az, hogy milyen volt a hangulat a lakodalomban. Így szerintem a jó esküvő alapfeltétele, hogy jó bulit csináljunk. Gyakran kérdezik tőlem, hogy a DJ vagy a zenekar-e a jobb választás. Én inkább igyekszem…..
Nem tudjátok hogyan zsúfoljatok bele minden információt a parányi meghívóba? Készítsétek el saját esküvőtök honlapját! Szerencsére manapság már nem kell IT-s diploma ehhez, magyarul és angolul is többféle ingyenes opció közül válogathattok. ĺme néhány az előnyök közül: * A honlapon keresztül a…..
Összeállítottam Nektek egy SOS listát azokról a dolgokról, amiket feltétlenül vigyetek magatokkal az esküvőre.   Iratok Forgatókönyv Telefonszám lista Ásványvíz Szívószál Tik-Tak/ Rágó Müzliszelet Szőlőcukor Fejfájás csillapító Széntabletta Varrókészlet Manikűrkészlet Ragtapasz Rúzs…..
Gyakran kérdezik tőlem a párok, hogy vőfélyt vagy ceremóniamestert kérjenek fel az esküvőjükre és mi is a különbség a kettő között. Kezdjük az utóbbival! Az alapvető különbség a köztük, hogy míg a vőfély népies öltözékben jelenik meg és rigmusokban beszél, a ceremóniamester öltönyben jár és inkább…..
8 hónappal előtte: * A két család találkozása és az esküvő pontos dátumának kitűzése (figyelembe véve a munkaszüneti napokat) * Templomi vagy polgári esküvő milyenségéről, kereteiről dönteni * Gondolkozni azon, hogy kik legyenek a tanúk,koszorúslányok * Általános költségtervet készíteni (kb. hány…..
Azon gondolkoztam, hogy mennyire éri meg blogot vezetni ebben a témában. Nem arra gondolok, hogy mikor fogok én ebből profitálni, hanem arra, hogy megéri-e a fáradságot, lesz-e, és ha lesz, akkor mikor lesz eredménye ennek a tevékenységnek?Néhány kommentezőt leszámítva (akiknek…..
Ignáth Krisztina 2010.08.29 23:43:31