Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Old Shutterhang

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész internetet bejárta és óriási botrányt kavart a Hír TV-nek az a felvétele, amin Vida Ildikó próbál bizonyítékot szerezni az amerikai kitiltásra André Goodfriendtől, de angoltudás híján tolmácsot kér. A botrány kirobbanása óta eltűnt az ominózus felvétel a…..
Old Shutterhang 2014.11.13 08:44:34
@fda: Csak szólok, hogy pl a kínai követségen nemhogy magyarul, de még angolul sem értenek az ügyintézők. Sőt azt sem tudták pár éve, hogy a saját honlapjukon kint lévő vízumszabályok milyenek (vagy csak ugye jó autoriter ország hatóságához méltóan úgy értelmezik ahogy éppen akarják). Tudnék mesélni a kálváriáról, amíg lett "munkavállaló és családtagja" vízumunk.
De gondolom rajtuk is ugyanúgy felháborodsz...
Old Shutterhang 2014.11.13 08:56:48
@Hohó60: "De tudod, külföldön a kutya sem tudja, ki itt a min. elnök, ki Vida, milyen párt van hatalmon. Egyszerűen annyit tudnak Goodfriend elvtársék jóvoltából, hogy MAGYARORSZÁG annyira korrupt, hogy még az adóhatóság is az. "
Hát perszehogy... De azért volt egy groteszk bája a dolognak, amikor nemrég egy Hollandiából Kínába tartó gép fedélzetén egy Baselben dolgozó szénfekete gambiai fiatalember bocsánatkérő félmosollyal a szája sarkában megkérdezte, hogy akkor végül hogy is van ezzel az Orbánnal...
Postmode Variációk világvégére 2014.02.11 13:39:26
Vegyük sorra időrendben, hogy az írók/ forgatókönyvírók fantáziája milyen véget jósolt az utóbbi fél évszázadban az emberi civilizációnak. Nem a történetekre leszünk most kíváncsiak, csupán a világrend összeomlásának okaira és következményeire. Néhány klasszikus…..
Old Shutterhang 2014.02.14 08:33:54
Volt már szó róla, hogy ideát a diákok korántsem annyira szörnyűek, jellemzően nyugodtak és jól viselkednek. Kivétel azért akad persze, de a zömükkel tényleg semmi baj, nem igazán nehezítik a pedagógiai munkát. Hogy ez így van, abban nagy szerepe van a tanárok…..
Én egyszer a Katona József Színház helyett mentem a Radnótiba, pedig nem is voltam annyira készen, mint pl most, a tegnapi buli miatt, csak szimplán megkeveredtem. Ez a nap már úgyis a kutyáké, úgyhogy a karlócai béke után ma délután Adyról és Lisztről fogunk tanulni.…..
Subba A nő: 100% hús 2007.08.02 10:33:00
Valószínűleg most vetik le magukat a tűsarkú cipőikről a különféle gender-bender harcos nőszervezetek, megjelent ugyanis az utóbbi évek legprogresszívebb "reklámozzunk nővel" műfajú óriásplakátja. A zalai húsosok kreativitásban megboldogult reklámszakemberei…..