Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szampo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy olyan munkám volt nemrég, aminek kapcsán kereséseket kellett elemeznem. Ennek egyik eredménye volt, hogy feltűnt, mennyire népszerű lett az álláskeresés a többi kulcsszó "kárára": terület alapú keresésekben az emberek elsősorban állást keresnek. Vagyis nagyon kell a munka,…..
Életminőségünket jobban befolyásolja az általunk használt webmail felülete, mint az aktuális időjárás.Már az előző hivatalos Gmail téma kapcsán is érezhető volt, hogy a Google nagyon ráérzett arra a vonalra, mely az egyik emblematikus webes dizájn lesz a következő években. A…..
Nem kell nagyon régre visszatekintenünk, hogy lássuk, a Microsoft továbbra sem képes egy erős vízió mentén megújítani önmagát. Inkább azt a taktikát választják, hogy bebetonozzák magukat a piac egyik-másik szegletébe. Vagyis tartós kibekkelésre játszanak.Emlékezzünk csak,…..
Engem speciel szórakoztat, amikor a Google I/O-n csipkedi Vic Gundotra az Apple-t, és ugyanígy, ha Steve Jobs teszi ezt a Google-lal. Ugyanakkor az ostoba számháborút igazán abbahagyhatnák már a srácok.Tegnap Steve Jobs mondta azt, hogy ők úgy gondolják, "barátaik" a…..
Onlinemarketing blog Más kárán 2010.08.19 19:13:00
A TV2 szerint a Megasztár4 kapcsán készült Hitler-videó ízléstelen. A TV2 véleménye bár érdekes, de megtarthatta volna magán, így ugyanis egészen szép nézettséget csinált ennek a videónak, ráadásul most mindenki tudja, hogy milyen szerződéseket akarnak aláíratni.…..
szampo 2010.08.20 11:02:46
@prospero2: A video semminekkep nem TV2-s. 2 hete keszitettuk, a Bors es a TV2-nek koszonhetoen most az eloterbe kerult.
Elvalas van, osszeveszesrol viszont szo sincs, senki sem haragszik itt senkire :)