Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mbr84

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A „Vonattal Európában" - Minden ami vonatos utazás nevű Facebook csoportban találtam rá Ádám Péter vasúti utazásos élménybeszámolójára, melyben elmeséli, hogyan jutott el Tatabányáról az olaszországi Pompeiig majd vissza vonattal. Egy gyors kapcsolatfelvétel után hozzájárult, hogy a képeit és…..
mbr84 2023.06.02 13:57:19
@gigabursch:
Nem igazán értem, hogy mivel és miért akarod összevetni. Ennek az írásnak szándéka sem volt arra, hogy olyan célból készüljön.

1.vasutasként kb 160 euró volt.
2. Tb - Bécs 2' Bécs - Udine 6' Udine - Róma 8'
Róma - Salerno - Pompeii 2* 1,5 Róma - Velence 8' Velence - Innsbruck 5' Innsbruck - Bécs 6' Bécs - Tatabánya 2'

3. Kicsit értelmezhetetlen a kérdés.
A cél az volt, hogy haladjunk a cél felé miközben alszunk. Ennek tökéletesen megfelelt.
4. Fogalmam sincs.
5. Öbb megnéztem, utána megvettem a trenitalia és az öbb oldalán.
6. Passz. Interrail bérletekkel.
mbr84 2023.06.02 14:39:35
@gigabursch:
Róma az már szinte dél-olaszország , Nápoly meg már kimondottan.
Ott eléggé mások a közlekedési szokások, autóval nem feltétlenül éri meg, ha az ember félti az autót.
7 éve voltunk kocsival, Ausztria jó autópálya matrica szempontból, az olaszoknál kapu van, és az drága, mert kilépésenként kell kifizetni a megtett szakaszt.
De ebben ennél több támpontot nem tudok.
mbr84 2023.06.06 09:32:06
@gigabursch: én nem lopás ügyileg értettem amit írtam.
Talán nem jól fogalmaztam.
Ott, jobb esetben csak kissé van megtörve az autó. :)
Szóval, aki félti a karcolás, horpadásoktól. Ne erőltesse. :)
Csak mert régen volt, meg hogy tudjuk, nagyjából merre menjünk. Neked 3 kattintás, nekünk jövőkép! Szóval megköszönjük, ha válaszoltok. Természetesen egyéb javaslatokat is szívesen veszünk, jöhetnek is ide kommentben...
Subba Panasz a MÁV felé 2013.06.02 17:01:44
Maninger nénike, hozzá teszem teljesen jogosan, akadi ki ezen a hangfelvételen a győri állomás jegypénztáraira. Úgy a harmadik perctől kezdi el rángatni a prikezsia, de a hab az í-n, a pont a tortán, a mindent elsöprő stilisztikai katarzis mégiscsak az utolsó fél percben elhangzó…..
mbr84 2013.06.03 14:01:24
@AutosVilli:
a vonatjegy 2 hónappal előre megváltható. az már ne a vasút hibája legyen,hogy az utolsó pillanatban jut eszébe valakinek.
persze , vannak kivetélés esetek, de azért azok általában nem nemzetközi utak...
@DonBruti: jegyvizsgálónak van arra lehetősége,hogy nem ad vissza, és a vasút majd megküldi a pénzt utólag. vagy ír egy utas leadási lapot,amire ráírja,hogy nem tudott visszaadni,és akkor általában meg lehet oldani, valóban ott is picit hibázott a kalauz.
A véralvadásgátló hatása akkor megfelelő, ha az érpályán belüli véralvadás már kellően gátolt, de még nincs spontán vérzésveszély. Az alvadásgátlás mérőszáma az INR érték, amely gyógyszerszedés esetén általában 2-3 között tekinthető jó beállításnak, ilyenkor…..
Kontár Keresem a pónit 2010.08.11 02:36:00
Elveszett! Keressük! Írj, ha láttad! keresemaponit@gmail.comEnnyi áll a plakáton.Próbáltam rájönni, kérdeztem ismerősöket is, abban biztos volt mindenki, hogy az elmúlt 1-2napban lepték el a Blaha környékét (update: és nem csak egész Budapestet, de az ország nagyvárosait) a…..