Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hárompont

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BKV Figyelő küldte be ezt a képet. Ezúton gratulálunk a boldog szülőknek, akik ilyen értelmes kisfiút, kisjányt hoztak a világra, akinek mániákus hajlamait firkával kell kitöltenie ..
hárompont 2007.08.02 12:56:52
Azt hiszitek okosak vagytok, mi?:))) egyesével válaszolok, ezennel utoljára....

geroge jr: sértegetés vagy nem, ezt érdemlitek... megnézném, hogy ezt egy jókiállású úriembernek a szemébe mernéd-e mondani... tudod, szájkarate! bezzeg a gyorshajtókkal szemben, akik ennél nagyobb kárt is okozhatnak, nem lép fel senki ilyen erényesen! és ez csak egy példa volt.... a nagyon sokból! az adófizetéses dologgal pedig úgy vagyok, hogy bárcsak annyi ember utazna a vonatokon, ahány rendesen fizeti az adóját.. persze ez magányvélemény... viszont a firkász is adófizető, nem? vagy a firkász csak a szülei pénzéből fasthet?

titan: annyira nem vagyok otthon a témában, de ha a bombakészítők, pedofilpornó terjesztők se buknak le, akkor akár a graffitisek is megúszhatják... persze van ellenpélda is!

Elfnek vannak jó meglátásai, de mint mondtam emberfüggő a dolog... van aki a közelkükbe se megy, van aki minden "indulatát" a vonatokon vezeti le... ez ellen nem lehet mit csinálni... de ha elmész egy diszkóba, ott is vannak, akik a balhé kedvéért mennek le.... szóval ez szubjektív....

Webshark: a narancssárga szín max az alcatraz-ban:)))

Napsugár: ami videót linkeltél az karcolat amúgy... és a rossz, öreg vagonokhoz is csak azt tudom ismételni, hogy van aki így, van aki úgy..... ez ellen tenni nem fogtok se ti se én se mások! és mégvalami: nekem mindigis azt mondták, hogyha valamiről nem tudok sokat, de érdekel, akkor keressek utánna.. ezt tudom javasolni mindenkinek!

Amúgy a Talentet tudtommal nem először festették meg.... de ez persze csak egy elcsípett hír az utcáról:)

hárompont 2007.08.02 19:40:58
köszönöm a figyelmeztetést kedves george, de tudodmit? ha kibannolsz, bevágom a sértődöttet... jaj mi lesz velem... már most sírok! A hozzászólásaim (akár tetszik akár nem) igenis a témához kapcsolódnak, a hangnemre meg csak annyit, hogy "amilyen az adjonisten..." Szóval, ha kezet lehet törni, akkor nem értem, miért nem lehet eggyesket egy bizonyos patás állathoz hasonlítani!

hát igen, sajnos a pisztoJt nem tudom helyesen leírni.... de ezért nem érzem úgy, hogy harmonikus egyedfejlődésem evoluciós zsákutcába kerülne:) És még az is lehet, hogy vonok le hibás következtetéseket.... de ti is! Nembaj, a graffitis fórumokon mégjobban fognak röhögni rajtatok (mit gondolsz, én hogyan találtam ide?) Mindenki azon nevet, hogy mennyi baromságot hordotok itt össze... csak nem mindenki tudná mondatokba foglalni a véleményét! Legalábbis a józanész, és az udvariasság határain belül (ezekszerint még nekem se megy). Amit itt ti műveltek, azt úgy hívják, hogy kategorizálás!... ez igazából nem meglepő, mert a magamfajta emberek hozzászoktak a rengeteg negatív kritikához, amit a hobbijuk miatt kapnak (néha okkal, néha ok nélkül). Ezért a rejtőzködés.... és ne higgyétek, hogy csakis az utcakölkök "sportja" ez. Élő példa volnék erre én is.... Mégis azt mondom, hogy inkább fessen az ember, minthogy részegen verje a családját, vagy a gyerekeit!

Sandinistához csak annyit, hogy nem vagyok vallásos, tehát bocsi, feloldozás nem lesz :D És ha csak ennyi a hozzászólásod, akkor felesleges volt beírni:) Másolgatni, és helyesírási hibákat elemezni mindenki tud;) de aki nem ,annak majd egy másik postban magyarázd el, hogy kell....

És jó hír: ha nem dobnak ki, akkor rendszeres látogatója leszek ennek a postnak! Tehát lehet továbbra is szórni az átkokat.... és persze folytatódhat a "keressünk nyelvtani hibákat Hárompont irományaiba" játékunk is, melynek győztese egy vonaljegyért cserébe megnézheti a Filatorigát bámulatos alkotásait! :DDD

Ui.: Ezennel szeretnék elnézést kérni VWpolotól, és remélem hamarosan autóval fogsz furikázni ;)