Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minelly

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 3-10. Az elmúlt pár napban hanyagoltam a blogírást, de ennek mindössze annyi oka volt, hogy egy kicsit elfoglalt voltam. Mint ugye már mondtam a tárgyaim lecserélték és most már teljesen képben vagyok bár egy kicsit unalmas mindkettő. Na de minden kezdet nehéz, szóval…..
Brüsszeli szemeszter Kiutazás 1. 2011.01.21 23:10:00
Kedves Olvasóim! :)Megtörtént amire régóta vártam, készültem... Elindultam Brüsszelbe! :)Repülővel jöttem, mivel ezt találtam a legkedvezőbbnek, leggyorsabbnak, stb. Első etapban Frankfurtig utaztam, mivel Keresztapukám kihozott egy bőröndnyi cuccot már karácsony körül. Egyesek…..
Mai abszolút kedvencünk, a mindössze 19 éves Szabó Domokos (Next Company, (Number One Models Group), aki fiatal kora ellenére egyre nagyobb sebességgel hódítja meg a divat világát. Jelenleg Ázsiában dolgozik, de eközben újabbnál-újabb divattal foglalkozó nívós és elismert…..
Minelly Mesél a nagybetűs ÉLET 2010.08.20 16:51:00
  Most kezdődik számomra az igazi ÉLET!Egy aprócska faluban születtem Magyarországon,ahol mindenki ismer mindenkit,és ahol nincsenek titkok.Elkerültem egy városba tanulni,2 évig...rengeteget sírtam az új,a számomra idegen közeg miatt.Nem tudtam hozzászokni a…..