Regisztráció Blogot indítok
Adatok
messideco

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nevem Khan (nem kán, hanem gégefőből ejtve, hán!) és nem vagyok terrorista. Nem hétköznapi ember az, aki azért keresi meg az amerikai elnököt, hogy ezt elmondja neki. Vajon miért teszi ezt és ki ő? Erről szól ez a varázslatosan szép film, amely amerikai cukormáz nélkül beszél…..
messideco 2015.09.04 00:15:31
Egy olyan film elé, ami mind a rendező, mind pedig a főszereplő számára első, az ember kissé kétkedve ül le, hiszen nagyon könnyen előfordulhat, hogy a tapasztalatlanságból adódó hiányosságok elrontják a produkciót. Nos, az HBO égisze alatt készült Üdvöz légy Mária,…..
Nem kevés tét forgott kockán a Mol Liga 2012/13-as évadjának alapszakaszbeli utolsó játéknapján. Ismételten hatalmas embertömeg gyűlt össze azért, hogy a csapat érezze a támogatást és segítse őket ebben a kötelezően győzelmet kívánó helyzetben.  Aki rendszeresen…..
messideco 2013.02.25 19:31:46
Utolsó MOL Liga alapszakasz mérkőzését rendezik ma délután Csíkszeredában. A tét nem kicsit a HSC számára, hiszen eldől a további sorsuk.  Az utolsó fordulóra maradt a döntés a jégkorong MOL Ligában, ami a rájátszásba jutó csapatok névsorát illeti. Az elmúlt évek…..
Miért nem jött soha Oscar bácsi? Teszem fel kérdést olyan színészeknél, mint akikről most egy rövid összeállítást olvashatunk. Név szerint: Brad Pitt, Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Tom Cruise, Sylvester Stallone, Joaquin Phoenix. Számomra érthetetlen, hogy miért nem jutottak…..
Egyik ismert sportújság hétközi főcímét imitálva már minden kételyre fény derült: idehaza szenvedett vereséget a HSC Csíkszereda a szezon egyik legfontosabb mérkőzésén. Óriási embertömeg, felfokozott hangulat és az végletekig feszült izmok - hatalmas tétje volt a ma esti…..
A pénteki Brassó ellen elszenvedett vereséget követően a HSC Csíkszereda együttesének kötelező módon kell hozza a hátralevő két mérkőzését. Elsőként a Ferencvárostól kell behajtani a három pontot.  A pénteki eredmények tükrében elmondható, hogy a jégkorong MOL Liga…..
messideco 2013.02.24 12:04:14