Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aknafedő

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Elsüllyed a páva! 2012.11.12 09:15:21
Fölszállott a páva? Legalábbis a tehetségkutató vetélkedő résztvevői és rokonai számára, mert alig van meghirdetve a szombat este Duna tv-re tett műsor, pedig ez már a második elődöntő volt. Nálunk anyukám vette észre a hirdetést, és mesélte, hogy régen ez mekkora…..
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
Az RTL végre mondott valami konkrétumot is, még időben, hiszen a tegnap esti sajtóközleményhez képest 48 órával később már el is kezdi működését új kábelcsatornájuk. A UPC és a DigiTV előfizetőinek egyelőre nincs szerencséje. Az RTL II, az RTL Csoport új…..
Több bejegyzés is foglalkozik ezen a blogon Örményországgal. Az első ismerkedő látogatást is beleszámítva hetedik éve dolgozom ott, 2010 óta pedig már háromhavonta megfordulok Jerevánban. Ennek most nagy valószínűséggel vége van. Hihetetlen mennyire frusztráló érzés, amikor…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.   Iszonyatosan fájt a fogam. Nem aludtam egész éjszaka, a fogorvosom szabadságon…..
aknafedő 2012.08.22 20:48:09
@karcsibácsi: ugyan már karcsíbácsi hát még a neved is rosszul van írva és akkor te most biztos a 2. csoport felé tartasz. ne hogy már ne legyen mind 1 hogy papir vagy papír! aki nem tudja értelmezni az a szánalmas.aztán lehet fikázni a smith pál urat meg a többi inteligenst jó! ja meg kapcsold ki a helyes írás figyelöt ja bocs, a helyes írás figyelőt, mert még a végén nem tudod mit írtam. vége.
Augusztus 6-án dél és éjfél között minden műsor elmarad az RTL Klubon. Ezzel töltik le a Médiahatóság büntetését, amit egy Mónika show miatt ítéltek a csatornának, írja a Kreatív. Az RTL Klub most tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a…..
Reggel 6 és 9 óra között nem lenne érvényes a nyugdíjasok kedvezménye és a 65 év felettiek teljesen ingyenes közlekedése Budapesten, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) tegnap nyilvánosságra hozott javaslata szerint. A tanítás és a munkakezdés…..
aknafedő 2012.02.22 12:14:50
@totorohun: tökéletesen igazad van ugyan ezt akartam írni.A múltkor Tatabányáról mentem Tatára jött az jegyellenőr, hát kb.a 27 utasból talán 3-nak volt jegye a többi vagy nyugdíjas volt vagy valamilyen kedvezményes igazolást lóbált. Ebben az országban csak a dolgozóknak kell jegyet venni!!
"Ma találkoztam a Pénzcentrum.hu által készített személyi kölcsön körképpel, melyben a Citibank úgy nyiatkozott, hogy az igénylők 2-3 nap alatt hozzájuthatnak a pénzükhöz, de szerencsés esetben akár a kérelem benyújtásától számított 24 órán belül megtörténhet a…..
aknafedő 2010.08.19 14:54:15
@Turk Hava Yollari: Merre felé van kialakulva az öngondoskodás?