Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spirál Dénes

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Múlt heti felhívásunkra máig 1108 választ kaptunk - köszönjük a szép számú kattintást mindenkinek! Ebből is látszik, hogy az online kérdőívekre még mindig nagyobb örömmel kattint a nép - ellentétben pl. a hirdetésekkel vagy a "tetszik"-gombokkal. Alul…..
Januárban térnek vissza a gyíkemberek az ABC képernyőjére a második etappal, de a várakozásokkal ellentétben nem kapnak teljes évadot, csak tíz epizódot. A nyolcvanas évek egyik kultsorozatának tartott V remake-je januárban lesz látható este kilenctől, a No Ordinary után. Az…..
Már másodszorra írnak a bulvárlapok arról, hogy mennyire unalmasak az Esti showder felvételei, és hogy a műsort készítő produkciós iroda "vadássza" a nézőket. A mai Bors szerint már ingyen osztogatják a jegyeket Fábry műsorának felvételére. A lap szerint az Esti…..
Spirál Dénes 2010.09.29 20:04:25
@morrisal_:

Szerintem semmivelsem jobbak ők sem eredményileg,sem erkölcsileg mint más sportolók.
Nekem az igazi magyar sport 2004 után kezdődik, amikor túlestünk a lebukásokon, és az élmezőnybe tartozó, viszont szénné kokszolt sportolóink helyett megpróbálunk tisztességesen és becsületesen helytálló olimpikonokat faragni.
Hello!Jó egy éve már küldtem egy írást nektek, A modoros culágert. Itt a következő, ha kell :)Az lenne a kérésem, hogy mindenképpen yenoee-ként tüntessetek fel mint szerzőt, ezért a szösszenetért nem leszek túl közkedvelt szakmai berkekben, ha jól sejtem :)Üdv!  Az…..
Bizarr utóélete lett egy átlagosnak tűnő posztunknak. A Van, aki még foglalkozik a kamu potencianövelőkkel című bejegyzésben leközöltünk egy potencianövelőt reklámozó spamot, illetve azt a feljelentő levelet, amiben olvasónk az ügyről értesítette a hatóságokat is. A…..
Harmadik összeállításunk immár több, mint 20 évvel ezelőttre tekint vissza. Célja, hogy a '80-as évekről ne csak az ABBA, vagy a Boney M jusson eszünkbe. A listát különösen azoknak ajánlom, akik szerint az SF rövidítés San Franciscót takar. Star Trek rajongók kíméljenek!…..
Ceuta, vagyis Európa falai az afrikai éjszakában  Jelenetek egy folyamatos ostrom alatt álló erőd -  Európa Erőd - várárkaiból. Vér, szenvedés, könnyek - és ezek prizmáiban meglátunk mást is: a nagypolitika napi szeszélyein múlik menekülők tömegeinek élete. Ha…..
A Benkő Dániel feleséget keres című műsorában a döntőig sem jutott el Rusz Éva, aki a Blikk infói szerint most Delhusa Gjon show-jában tűnhet fel. A tatabányai ruhaüzletben dolgozó 43 éves elvált anyuka állítja, "szeretném Delhusát szőröstül-bőröstül", de a…..
Kabul felett az ég  Mit keres Magyarország Afganisztánban? Sőt tovább megyek, mit keres 47 ország, a világ nemzeteinek közel negyede ott? Ha megnézzük az afganisztáni művelet részvételi adatait (csak 100 fő feletti hozzájárulók, zárójelben a halottak számával), elég…..
Egészen szürreális történet következik. Adott a Lineage 2 című koreai mmorpg - akik próbálták, azt mondják róla, a gank és a grind Mekkája, vagyis a magas szintű karakterek előszeretettel öldösik benne halomra a kicsiket, akiket semmilyen játékmechanika nem véd ettől; illetve…..
Hamarosan mind a 386 képviselőnek színt kell vallani: "Igen" vagy "Nem"? T/1050     A Magyar Köztársaság Alkotmányáról szóló 1949. évi XX. törvény módosításáról Benyújtók: Dr. Staudt Gábor (Jobbik), Szilágyi György (Jobbik), Vona Gábor…..
Lehet, hogy életveszélyben van egy rakás jól képzett köztisztviselő? Akikért aggódunk, azok a "Parlagfűmentes Magyarországért" tárcaközi bizottság tagjai. Olvasónk, Márk és barátnője allergiások. A szomszédos önkormányzati bérházban a lakók buja…..