Regisztráció Blogot indítok
Adatok
José Doroteo Arango

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új Firefox megjelenésének közeledtével gondoltam, hogy publikálok egy kis statisztikát arról, hogy milyen böngészőt használt a magyar fiatal augusztusban. Viszont mielőtt bármit is számszerűsítenék, le kell szögeznem, hogy ezen számok egy konkrét célcsoport (14-24)…..
Korábban már beszámoltunk a VeddVelem.hu indulásáról. Nemrégiben startolt el egy hasonló, csoportos kedvezményeket kínáló szájt, a BónuszBrigád.hu is. A szolgáltatás egyik alapítóját, Kaprinay Zoltánnal beszélgettem... Hogyan jött az ötlet? Egyáltalán, miért gondoltátok…..
Kicsit lekéstem róla, de most már mindegy..Szóval pénteken bejelentette az Apple, hogy a Ping 48 óra után már túl van 1 millió regisztrált felhasználón, ami azért valljuk be, nem kevés..A héten megpróbálok bővebben foglalkozni a Ping-el. ..
Befejezte Ausztrália legnagyobb árösszehasonlító oldalának, a GetPrice-nak a bekebelezését a News Digital Media (News Limited).A MySpace-t is jegyző médiabirodalom 2007-ben szerzett először tulajdonrészt a GetPrice-ban, 2009 júliusára már 52,5 %-ot birtokoltak most pedig…..
Kockák számára befogadható cikket közölt hétvégén az LA Times arról, hogy a kubai "vezető" imád internetezni, naponta 2-300 cikket olvas el az öreg, a kedvenc weboldala pedig a WikiLeaks. :) (Mindezt egy olyan országban teszi, ahol - a becslések szerint - a lakosságnak…..
Ma reggel, ahogy éppen próbáltam letudni az e heti Iwiw bejelentkezést (körlevél olvasást), arra lettem figyelmes a kezdőlapon, hogy tesztelőket keresnek az új chat funkcióhoz. Ahhoz a chat funkcióhoz, aminek már (minimum) egy éve működnie kellene.. úgy, mint az eseményeknek és…..