Regisztráció Blogot indítok
Adatok
visztani

1 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gose sör A Gose egy elfeledett felsőerjesztésű történelmi sörfajta, melyet az utóbbi évtizedeken át tartó ászoksörök egyeduralma majdnem teljesen a feledés sötét gödrébe taszított. Szerencsére azonban - köszönhetően az újhullámos sörforradalom állandóan újdonságot…..
Na, most aztán hatalmas hőstettet hajtottak végre ezek a haladó demokraták. A jaffások meg odadobták az őrjöngő farkasfalkának, nem szép tőlük. Plágium, csalás, lopás? Aligha. Ha igaz is a vád: ez csak afféle belevaló, kültelki csibészség, aminek a páston és a focipályán…..
Modorosblog Tőlem se kapsz munkát 2011.08.07 18:15:00
  12 embernek adhatnék munkát havi 2 310.12 € nettó fizetéssel, de nem adok. Elmondom, miért. Szép irodában dolgozhatnál a szolgáltató cégemnek. Nem ügynökösködés, nem kamu. Komoly szakértelmet igénylő munkát kellene végezned, napi 8 órában, csak hétköznapokon.…..
visztani 2011.08.08 01:00:42
szlovák barna baksör Noha ebből Magyarországon semmi nem látszik, a civilizáltabb országok sörgyárainak általános szokása az idénysörfőzés. Télen valami kellemes, sűrű baksört főznek például, máskor märzent, de tulajdonképpen végtelen számú variációkban fordul…..
visztani 2011.04.18 12:33:14
@Gérard Duchemin: Pozsony, Kassa, Székelyudvarhely, Velence, Bécs. Semmi köze a politikához.

Az itthon gyártott aranyfácan :) viszont nagyon rossz sajnos. Mondjuk legalabb kukorica nincsen benne. A kintit meg nem ismerem. Csak hogy ne offoljam teljesen szét a postot. :)
Modorosblog Befogott füllel 2010.12.22 11:48:00
-Sziasztok, szép jó estét kívánunk a Szamizdat Rádió és a Szabadszáj hallgatóinak, itt Somoskeőy-Zoráthy Ágota és a mikrofonnál Joe. A nemrég jóváhagyott médiatörvény kapcsán látogattunk ki ide a Bródy Sándor utcába, ahol számtalan civil tüntető, szabad gondolkodó,…..
Vendéglátós Pótkulcs 2009.09.25 13:00:00
A VI. kerületi csendrendelet(tervezet) nem rettentett el minket: elindultunk a Csengery utca 65/b. szám alatt található romkocsma-jellegű Pótkulcs szórakozóhely, klub és étterembe. Még szerencse, hogy előtte szépen átnéztem a honlapjukat és lejegyeztem a pontos címet, mert…..
visztani 2010.12.13 15:49:44
@csillagkoz:

kedves csillagkoz!

amíg a "vendéglátósok" azt feltételezik, hogy a vendég nem tudja megkülönböztetni a juhtúrót a tehéntúrótól, a szódavizet az ásványvíztől, a friss sört a poshadttól - ha pedig igen, akkor rosszindulatú dilettáns -, addig bizony mindig lesz tehéntúrós juhtúró, ásványvíz 2 méter magasból (és nem 1000 méter mélyről) és poshadt, savanyú sör.
arról nem is beszélve, hogy mivel csak kukoricadarás sört tartotok csapon, inkább megfogadom az ajánlatod és otthon iszom egy normálisat.
-Panasz, jó estét.-Szia, Gyuri vagyok, a hirdetésre jelentkeznék. Hadd kérdezzünk már két kérdést: mit jelent nektek a majális? Itt közben a kolléga már el is indult. Egyébként milyen ügyből zaklat? Igényeltem én ezt a közleményt, Uram? Szente Csaba, ne szórakozzál, mert…..
Modorosblog A magyar divatszurkoló 2010.09.18 18:50:00
Nem új a téma, de a tovatűnt VB emlékére még írtam pár hónapja egy ilyet a UNIT Magazinba - talán a sportkedvelők és a törzsolvasók nem bánják ezt így hétvégére.Eredetiben megnézheted:digitális formában itt,papíralapon pedig itt.  A magyar VB-néző - aki…..
Modorosblog A családos spekuláns 2010.09.17 06:00:00
-Gyerek, bazmeg, család, nagycsalád. Adókedvezmény, családi pótlék - meg a lónak a faszát! Most is: csávó odahozta a céghez az asszonyt - asszonyban pár hónapon belül megkötött a gipsz, és felváltva mentek GYES-re, apám. Ez a papucs szerintem ülve hugyozik otthon. Ilyen…..
visztani 2010.09.17 07:56:54