Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arras

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne lepődjetek meg, ha valaki két-három 20 literes benzines kannát cipel a Ferihegyi poggyász felvevő pulthoz. No para! Ezeket a bőröndöket nem fogják gyanús bőröndként kezelni, hiszen van rajta puha bevonatú fogantyú és négy kiskerék...
Style by Me A nagy macbook könyv 2010.10.02 19:00:00
Ez a Macbook borító első ránézésre előnyösnek tűnik. Kevésbé feltűnő, mint egy laptop táska és véd a nem kívánatos karcolásos sérülésektől is. ..
arras 2010.10.03 14:06:11
Szia Blog!A napokban ezt olvastam egy igazán átlagos pólón. Elmosolyodtam és azonnal megvásároltam. Holnaptól, a keddi aerobicon ebben feszítek. Nem kell a márkát bemutatnom. A vásárcsarnokban lévő Bíró trafikban vagy az Andrássy úti exkluzív szalonban bizonyára…..
arras 2010.09.09 11:07:10
Ugye ti is tartottatok már akkora házibulit, hogy az utólagos és szörnyűséges mosogatást műanyag evőeszközökkel, tálcákkal és poharakkal próbáltátok megelőzni? És ugye a másnapos reggelen egy laza mozdulattal, megkönnyebbülve hajítottátok a szemétbe a kellékeket? Nos, a…..
Szia és ugrás!Igen, igen neked szólok, keljél már fel a kanapéról, és nyomás kocogni. Gondoltam megosztok veletek néhány tippet, és ösztönözlek titeket a mozgásra. Mától külön rovatom lesz a sportról. Az első és legfontosabb, hogy elhatározd: igen ma kezdem el és nem…..
arras 2010.09.01 08:44:14
Még hogy nem lehet teljes egyetértés kutya és macska között... hát még alvás közben!A képeket itt találtam...
Pál a postoló: Like-gomb úr, Ön és a Fészbúk fejlesztői elgondolkodtak már azon, hogy vajon minden kontextusban megállja-e a helyét a bejegyzések alatt? Like-gomb: Nem. Pál a postoló: Köszönöm az interjút!  ..
„Ékszer szerintem bármi lehet, amit azért hordunk, hogy kiegészítsünk, teljessé tegyünk, kifejezzünk valamit. Nem pusztán dísz.” Egy hét telet el azóta, hogy Sasa újra tekert, s mi még mindig a bringa bűvöletében élünk. Az eső esik, de tart a nyár és a szeptember…..
Itt a legújabb epizód a Simon's Cat sorozatból. A Cukiságon eddig megjelent részek ismétlésképp: Simon macskája éhes Simon's Cat III. Simon macskája és a légy Simon macskája először találkozik a hóval Simon macskája és a doboz  Én, mint macskatulajdonos azért szeretem…..
Ha abból indulunk ki, hogy a 2007-ben elhunyt spirituális vezető, Sri Chinmoy hétezer követővel a háta mögött szobrot kaphatott a Gellért-hegyen, akkor az a minimum, hogy Lady Gagát (16 millió like) tiszteletbeli köztársasági elnökké nevezzük ki, sokkal több vizet ő sem zavarna a…..
Ott nincs hitelbírálati jutalék, kezelési költség, tételdíj vagy lekötési díj, előtörlesztési, számlavezetési vagy szerződésmódosítási díj. Folytassam? A H&M -ben díjmentesen próbálhatsz, és jutalék nélkül visszarakják a ruhádat az őt megillető színes kis…..
arras 2010.08.26 16:34:14
nejlon Bicajok 2010.08.26 08:40:00
..
arras 2010.08.26 14:48:57
@Myta: Dehogy vagy és így gyorsabb is, nem? :D
Ágensblog 1984 a valóságban 2010.08.25 06:00:00
Bárhova megyünk, kamerák követnek, minden mozdulatunkat rögzítik, akárkit írisz alapján azonosítanak. Philip K. Dick és Orwell, Különvélemény és 1984. Csakhogy amit eddig könyvben olvastunk, filmen láttunk, hamarosan komor valósággá válhat. A technológia –…..
Hello Tibi! Egy írást küldenék a modoros joghallgatókról - ha tetszik, kérlek posztold! Üdv, Tiziano Mindennapos szociológiai túra egy budapesti jogi egyetemre járni. Mivel ezek a felsőoktatási intézmények sokféle embertípust szippantanak magukba, gyönyörűen reprezentálják…..
"Késő este arra figyeltünk fel, hogy a kutya valamiért nagyon ugat. Kimentem és azt láttam, hogy ezt a szegény sünit pofozza meg harapdálja az udvar közepén. Fogtam egy papírdobozt és bevittem, hogy megmutassam a gyerekeknek. Mire előkerítettem őket a süni meglépett és…..
arras 2010.08.19 18:36:47
Mhorr gazella született a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Ez az Afrikában őshonos patás annyira megritkult, hogy a vadonból már teljesen ki is pusztult és csupán állatkerti egyedei ismeretesek. Ezért minden egyes állatkerti szaporulat természetvédelmi jelentőséggel is bír.Az…..
arras 2010.08.19 18:03:31