Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dimetrion

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Fogadási lista lebontva: amerikai futball jégkorong kézilabda labdarúgás  Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
Még mindig Lambert kollégám tippjei a fontosabbak , és az , hogy aki olvasni akarja , az rögtön rátaláljon. Talán még nem késő , ide…..
dimetrion 2010.08.18 23:52:53
@vitike:

Pedig egyszerű! Vegyük példának a múlt hét Szombati Tippeket:

-------------------------------------

115 Bolton - Fulham Tipp: 1x Fix: 1

116 Sunderland - Birmingham Tipp:1x Fix: 1

144 *( 1-0 )Burghausen - Dortmund Tipp:x2 Fix:2

136 Rostock - Hoffenheim Tipp: x2 Fix: 2

-------------------------------------

A Fix-ek azok amiket legvalószínűbbnek tart Lambert kolléga (s valószínüleg ezeket (is) játsza meg elsőként)

A Tipp-ek azok a kétesélyes kimenetelek, amiket valószínűbbnek tart, hogy vagy ez vagy az lesz, de a Fix-ben ad egy kis "megerősítést" ami valószínűbb szerinte.
Ahol nincs Fix, ott értelemszerűen választol a Tippek közül, vagy mindkettőt megjátszod, esetleg kihagyod. Ki, hogy érzi.

Én pl. megtettem ezeket a szombati tippeket 400Ft-al a Fixet és a két Tipp-et is egy más alatt-követően sorba, és így lettmeg az: X X 2 2 100%-os találat, amit ezúton is köszönök Lambert kollégának :)

Röviden, Tömören ennyi.

Ui.: Imre és Lambert! Én is szomorkodok, mikor nem kerül fel ide Tipp, de tudom, hogy mindenkinek van jobb, fontosabb elfoglaltsága, ezért sem teszem szóvá, inkább örülök, hogy van ez a kis blog, ahol, ha nem is rendszeresen, de nagyon jó, segítő tippek-variációk kerülnek napvilágra, nem is beszélve a remek fotókról!
A TOTÓ varinak pedig Én is külön örülök!

Csak így tovább!

dimetrion