Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majommajom

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztosan te is láttál már fekete vagy sötétszürke nadrágot (esetleg teljes öltönyt), visszafogott tónusú nyakkendőt és hófehér inget viselő, jólfésült és frissen borotvált fiatalembereket, amint helyes, téglalap alakú névtáblával mellkasuk baloldalán, esetleg…..
majommajom 2010.09.04 12:22:03
@chevyfan: azok az amishok, szerintem.

Erdekes, hogy ilyen sovany a moszad-vonal, pedig a mormonok egy abszolut filoszemita, izraelbarat, oszovetsegbol erosen merito egyhaz egyebkent. Sot, mintha Joseph Smithnek is lett volna valamilyen csaladi kapcsolata a zsidosaghoz.

A forditassal pedig ne torje magat senki, ugysem tudjatok a hivatalos magyar nyelvu mormon kiadvanyokat alulmulni. (nem is ertem ezt a fajta igenytelenseget; osszehasonlitaskent a krisnasok mind nyelvileg mind nyomdatechnikailag profik)
Ez a poszt azoknak a kétkedőknek szól, akik nem hiszik, hogy programunk tényleg megvalósulhat. Ez valószínűleg ugyanaz a réteg, mint akik a Földet is sokáig laposnak hitték.Egyik legfontosabb intézkedésünk a Duna bevezetése a Nagykörútra, igazán látványos, turisztacsalogató…..