Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FoDoS

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő tanévtől öt évig új intézményvezetője lesz a Budai Nagy Antal Gimnáziumnak. Ez a tény önmagában nem lenne tárgya egy blogbejegyzésnek, de aki ismeri a BNAG elmúlt 5 évének eseményeit, annak nem kell különösen bizonygatni, hogy a gimnázium 83 éves működése során most ismét egy…..
Ha tehetem akkor konkrét ügyekről szeretek a legjobban értekezni, hiszen ezekből táplálkozva lehet a legjobb tanulságokat kihozni egy témából. Kit érdekel, ha azt írom, hogy biztosan vannak olyanok, akiket a bank ki akar fosztani? És az mennyire érdekel, ha azt mondom, hogy az alábbi…..
Van az úgy, hogy a riportalany azt szeretné, ha élő adásban nyelhetne tüzet, vagy mutathatná be, milyen jól tud kézzel daganatot eltávolítani valakiből, szóval van valami kunsztja, és szeretné, ha ezt a kamerák előtt is produkálhatná, meg minden. Ilyenkor a szerkesztőnek,…..
Laza kétharmad ház előtt adott vendégekkel megspékelt, maratoni életműkoncertet az Arénában az idén harmincéves Bikini zenekar. Szombat esti hangulatjelentés a színpad előtti VIP-dühöngő hátsó traktusaiból. 1982-ben nem csak a Bikinit alapították meg, hanem az országnak…..
FoDoS 2012.02.20 12:32:18
Aki nem értette, mit keres ott az az ír zenekar a magyar fuvolás csávóval, annak itt egy kicsi rávezetés, ő fuvolázott:
www.vargamihaly.hu/a_het_embere/476_wolf_laszlo_vezerigazgato-helyettes_otp_bank_nyrt

Úgy tudom 20M-ba került ez a bérfuvolázás az OTP részvényeseknek.

A koncert tényleg jó volt, nekem kifejezetten tetszettek a közepén a kicsit jazzes-crossoveresre hangszerelt balladák, a kopasz billentyűssel.