Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bebécó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Purgának ízlett az ital, nekünk is van olyan - kedvenc - kollégánk, akinek ez a komonista horrorkeverék az anyatejjel kevert csapvize, úgyhogy megbocsátó szeretettel nézzük a rémisztő dobozt. Ha valaki küld nekünk egyet, azt is megmondjuk, hogy milyen. További homályos fotók…..
Még meg sem alakult a Magyar Gárda, máris forró mancsát érzik torkukon a liberálbolsevik kozmopolita fesztivállátogatók. Duke Gyula például egy igazi békebeli ártalmatlan turistaszopató mókamestert fedezett fel a Balaton Sound fesztiválra bliccelése alkalmából. Valaki Zamárdiban…..
Váratlan fordulat a BKV kommunikációjában a sorozatos utasverős hírek után, hogy az egyik, ügyével kereskedelmi tévékben is megfordult fiatalt rágalmazásért pereli be. Bizonyára emlékeznek az esetre, amikor jegy nélküli külföldi fiatalokkal ismerkedtek az ellenőrök a Deák…..
A Homár-olvasó anya lányától elloptak két digitális kamerát a Szigeten, hogy utána előbb cinikus biztonsági őrökkel, majd lajhár rendőrökkel kelljen vívnia. Aktuális rémregény alant. Ha már az Inkal szóba került. A lányomtól és barátjától miközben a sátorban aludtak a…..
Ha ezt előbb olvassa a Homár, biztos nem posztolja az Oakley-harcos pozitív történetét, de úgyis itt a hidegfront, legalább a szívekbe költözzön egy kis melegség. A legfrisebb fejlemény, hogy a karcmentes Dr. Batz-papucsok után nyomozó K. közepesen köcsög bullshittelgetős…..
Bár a múltkori hivatalos válaszban a Cerbona azt sejtette, lehet hogy az áruházban fertőződött meg a müzliszelet, azóta két bejelentést is kaptunk ugyanarról a csokis müzliszeletről, Kornéliától fotókat is. A Cerbona szerint "ha megeszik sem lesz tőle semmi bajuk!" Nem…..
A backdoor kommunikáció természetes élőhelye a toalett, így aztán meg sem lepődünk, hogy van, ahol ilyen húzással oldották meg a tisztítószerek rendszeres cseréjét: Az alabbi kepet a Nyiregyhazi Allatpark igazgatosagahoz kozeli ferfi WC-jeben lottem. Egy ujabb backdoor communication.…..