Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lena2

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erkölcsös vagy erkölcstelen egy nő? Az attól függ, melyik korban és milyen társadalmi rendszerben akarjuk értelmezni. De egy biztos: ha erkölcsöt emlegetünk egy nővel kapcsolatban, nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy lop-e a boltban, és hazudik-e a barátnőjének. Csak az számít,…..
  Második rész: Nők:   -         számomra nem csak a külső, de a belső értékek is fontosak:   Nem elég a külső, a kocsid, a lakásod és a havi kereseted mértéke is fontos számomra.   -         biztos anyagi háttérrel rendelkezem   Apám berakott egy…..
Lena2 2014.12.11 13:08:29
Első rész Férfiak:   -         számomra nem csak a külső, de a belső értékek is fontosak:   Annyira ronda és dagadt vagyok, hogy csak azok a nők állnak velem szóba, akik nem látnak, vagy hozzám hasonlóan csúnyák mit a föld.   -         biztos anyagi…..
Lena2 2014.12.11 13:07:33
Mitől függ, hogy jó-e, ha egy nő nagyon szereti a szexet? Vajon attól, hogy elég kívánatos-e ahhoz, hogy könnyen hozzájusson, és ne kelljen érte megalázkodnia? Vajon attól, hogy kire vonatkozik a kérdés: őrá magára, vagy a a partnerére? Esetleg partnereire? És persze attól,…..
Ma egy éve, december 9-én kezdtem ezt a blogot, amelyet baráti körben szeszának becézek, és mivel az első születésnap mindig különleges, illik róla megemlékezni. A többi se elhanyagolható, de azokról az ember könnyebben megfeledkezik.   Nézzük, mi történt az egy év…..
Néhány napja figyelemmel kísérem a rendőrségi oktatóvideókkal kapcsolatos felhördüléseket, amelyek már a külföldi sajtó figyelmét is felkeltették. Már megírtam egy hosszú posztot (itt alább némi hezitálás után mégiscsak közzéteszem), mikor jött a tüntetés híre.…..
Sokáig nem hittük, hogy utasalázásban a Wizz Air képes túlszárnyalni a Ryanairt, de legutóbb saját bőrünkön is megtapasztalhattuk, milyen az, amikor az elborult agyú poggyászmérő kisiparos mindenképp le akar húzni 45 euróval. Horrortörténetek a trehányul pakoló utasokra…..
Mint tudjuk, az amerikai egyetemisták arra valók, hogy emberkísérleteket végezzenek rajtuk szakmányban - ők pedig szívesen vetik alá magukat mindenféle felméréseknek: ez történt a legutóbb is, mikor brit amcsi tudósok egy csoportja arra kereste a választ, hogy mennyi időt alatt…..
Nemrég bejárta a világsajtót annak a kanadai kutatócsoportnak az összefoglalója, illetve az újságírók által azokból kimazsolázott adatok, amely erotikus fantáziákra kérdezett rá 799 nőnél és 717 férfinál. Egy magyar összefoglalóból, amelyet a facebook oldalamon meg is…..
Lena2 2014.11.10 18:05:27
@skarlát betű: Ellenben ha még is igazak a "vádak", akkor logikus (kibúvó) okot találsz rá :)

Idézem a cikkedből: "(Itt például logikus, hogy a nőknek van nagyobb szükségük az élénk fantáziára, ha mechanikus úton nem megy annyira könnyen az elélvezés.)"

Ha egy férfinak vannak "piszkos fantáziái", akkor az mocsok :))) Pedig a férfi sem az ördögtől kapta "ezt a nemi ösztönt" vagy fantáziálást, ez jön magától, így teremtette a mindenható.

Miért lenne baj, ha a nő szex terén is többre vágyik, mint amit eddig hittünk róluk? Semmi baj, hiszen nem tehetnek róla, így működik az emberi ösztön. Ahogy a férfiak sem azért viselkednek így, mert mocsok szemetek, hanem mert ilyen a nemi ösztönünk. Max. ha nagyon zavaró, küzd ellene az ember, de ez már egy másik kérdés... attól még a nemi ösztön (és az ezzel járó fantáziálás) jön magától, ha szent az illető, ha nem.

Így egy nőnél is minden elfogadott, ha az belülről jön, ha az ösztönös, "nem kellene szégyenkezni emiatt", vagy nem kell elutasítani a felhozott "vádakat".

Hogy aztán ebből mit valósítunk meg, az (köz)erkölcs kérdése.

Semmi nem baj, amíg az ösztönből jön, és nem bántunk (meg) vele senkit sem. Sem nőnél, sem férfinél.
Lena2 2014.11.10 19:48:16
@skarlát betű: Válasz elfogadva :)) Köszi :)