Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levene

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Invázió No.3. A Francia utcaművész, Space Invader, az első mozaik figurákat még a '90-es évek közepén ragasztotta fel Párizsban, amelyhez a '70-es évek klasszikus videójátéka, a Space Invaders adott inspirációt. A Párizs inváziója projecktet 1998-ban indította útjára,…..
Hétfő délután, szakadó esőben tekert el a 100 ezredik bringás a Kiskörúton elhelyezett kerékpáros számláló alatt. A számláló júniusi kihelyezése fontos lépés volt a biciklis civil mozgalom számára, hiszen innentől nem lehet a kerékpáros infrastruktúráért,…..
levene 2010.11.23 13:11:16
@J.G.: Miért akarták annyira, hogy pont egy hétfő délután legyen meg a 100e..? Talán mert sötétedéskor szebb felvételeket lehet készíteni? Vagy csak azt akarták, hogy a grandiózus esemény előtti éjfélkor 0-ra végződjön a szám? Végülis tényleg nem ütött volna akkorát a videó, ha a 100e-ik kerékpáros aznap a 321-ik lett volna..
A matek mindenesetre jó játék, ez vitathatatlan, nemcsak sokféleképp, de sokmindent ki lehet fejezni matematikai módszerekkel, ahogy az ügyvédek is mindíg koherens dolgokat mondanak, az is jó szórakoztató agymozgatásnak, még ha nem is kapcsolódik épp az adott helyzethez..