Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magpieszj

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barna Bencus báván bámul: bulák, buli, bazsalygás, böffenti, babákat babráltak, babusgattak Bacchus beborozott betyár bajnokai, bajos bakfisok bárányként bégetnek, becéznek barmokat, bátran belemásznak baljós bagzásba. Az első szegmens az érzelmekről szól, pontosabban arról,…..
magpieszj 2015.02.03 07:54:40
1st
A végkimenetelt már mindenki tudja, jött a papírforma, de az odáig vezető út a nem mindegy. Lesz itt szacsurélió, sztriptíz, csecstartó, őszinte beszélgetés, búcsú buli, arconpörgés. Lilu egy szép fakó citromsárga kiskosztümben feszít Bence oldalán, aki frissen nyírt…..
kismotkány kommunikáció 2011.01.13 12:42:23
az e heti beszélgetés terméke. igazi gyöngyszem ez is. ennyit a kommunikációról... Eztet nézzed:http://www.origo.hu/filmklub/blog/elozetes/20110107-itt-a-jegkorszak-4-elso-elozetese.html***************Szia,Ez nagyon jó kis cikk volt, hozzáteszem azért én az origónak nem hiszek már…..
Míg egy férfi új autóját fényezte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára.Haragjában, a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a francia kulccsal üti.A kórházban a gyermek elveszítette az összes ujját a törés…..
Mert megérdemlem!? Miért? 2010.11.05 12:02:00
Jeles évfordulóhoz érkeztem ma.Egy hete beszéltem utoljára az én Bubummal.Hogy mért nem beszélünk egy hete? nem tudni.Nem vesztünk össze,mindkettőnk telefonja működőképes,internetünk is van,de valahogy mégsem sikerül velem felvenni a kapcsolatot.Először csak szimplán azért nem…..
Mert megérdemlem!? offon! 2010.10.05 14:25:00
Na újra itt! Az életkedvem a nullával egyenlő, a hangulatom leginkább öngyilkos hajlamú,ugyhogy gondoltam kiírom magamból a dolgokat hátha segít valamit.Szóval munkám még mindig nincs már kezdek belefáradni az egészbe. Az eddigi bukott telemarkatinges állásinterjúkból tanulva…..
Két nagyon különböző ember is megtanulhat harmóniában élni egymással, ha felismerik, hogyan hozzák ki a legjobbat a másikból. Ez a szeretet jutalma.” ..
Mert megérdemlem!? The first... 2010.08.25 15:31:00
Hát eljutottam odáig, hogy magam is blogírásba kezdek.Nem tudom még milyen lelkesedéssel fogok írkálni ide, de legalább az első lépést megteszem.Azt mondják az okosok hogy ha kiírom magamből azokat a dolgokat amik bántanak, akkor megkönnyebbülök,kérdés, hogy másoknak jobb…..
kismotkány Az Internet hatalma 2010.08.18 09:59:38
Noh, hát tegnap esete csak kiredült, hoy mi volt megint a baj, mit tettem megint, amivel ismát sikerült jól magamra haragítanom gomezt. nem töröltem az előzmények közül a blogoldalt, ő pedig kopogott és benézett, gondolom szerdán, mert ugye csütörtökön kezdődött az agyhalott…..
magpieszj 2010.08.21 20:53:10
A teljesség kedvéért itt az én levelem,amire ezt a választ kaptam amit a blogban olvashattok...

Szia Szabika!
„de akkor miért nem lehet megmondani, ha neki van valami baja? miért lehet órákat a teniszről, meg a hasonló pont leszarom fasz témákról beszélgetni, ami meg a közös életünket érinti arról meg nem, hanem fogni magunkat azt hazamenni, mert az egyszerűebb”
Kénytelen vagyok írni neked itt, miután össze-vissza hangoztatod itt a blogodon, hogy én velem nem lehet megbeszélni semmit, ennek ellenére te nem veszed fel a telefont,és vissza sem hívsz.
Pedig szeretném végre lezárni ezt a vitát és eldöntheted, hogy kidobsz vagy érek még valamit számodra. Napok óta egyre szarabbul vagyok, úgyhogy jó lenne megbeszélni végre a dolgokat.
Szóval a hazajövetelem oka nagyon egyszerű:
nem tudok eltartani még egy éhenkórászt, és fizetni a rezsit utána, meg elnézni, hogy amortizálja le az életem és mindent maga körül
„az életben senkivel össze nem költöznék! soha az életben.”
Ha így érzel nyílván nem maradok ott a nyakadon, nem is értem mért vagy rajta felháborodva hogy hazajöttem,ahelyett hogy örülnél…
„kinyitom, benne egy tízezres, és a könyvjelzőnek használt fecnin egy felirat, nagyjából ez: 'köszönöm, hogy itt lehettem. sajnos már csak ennyim van. szia”
„szóval közel egy hónapra 10.000,- Ft-ért kiadó vagyok. főzök, mosok, takarítok, keveset pofázok, annál többet mozgok, miegymás.”Miután ilyen kedveseket írtál rólam így levettem a számlámról egy tízezrest, hogy neked adjam,mert nem vagyok éhenkórász,ha lesz pénzem még kapsz majd,nehogy éhen halj miattam…
13 ezer volt a számlámon a keresett 24 ezremből ennyi maradt ,plusz a pénztárcámban 4 ezer Ft a hazaútra. Vettem kajákat borotvát,zoknit,gyógyszert stb szal semmi feleslegeset, ja és hetek óta mertem magamnak venni egy 3 bit-et azért is ezt kaptam: „tegnap pl. első fizu után, láttam, hogy meglepte magát egy csokival. nem mintha elfogadtam volna, de jól esett volna, ha nekem is vesz egy csokit, és azt mondja, szabika ezt neked vettem”
ehelyett a csoki mellé még az én pudingomból, az én tejemmel, az én tűzhelyemmel, kvázi nekem önköltségen főzőtt egy pudingot. persze előadva a hattyú halálát, hogy milyen vagyok, hogy ő főz, én meg nem eszek belőle. annyira el is keseredett, hogy megette :) na,h hát ennyit erről... mivel semmit sem ettél du.-tól kezdve így nem gondoltam,hogy éppen csokira vágysz a fogyókúrád kellős közepén,nem mellesleg, mikor ezt a szép blogbejegyzést írtad 1 éves találkozásunk ünneplésének alkalmából,akkor hosszú perceket töltöttem el a tescóban, hogy mi a francot vegyek neked amit meg is eszel,a fogyókúrád miatt. Így végül müzlit választottam, hogy azt hátha megeszed majd velem ünneplésként,ami meg is történt.
A pudingos sztorihoz annyit hogy anno mikor odamentem azt mondtad amit találok a szekrényben nyugodtan ehetek szolgáljam ki magam,sajnos meg mertem főzni a 6 db pudingból 1 et fél liter tejjel, és ezt kaptam na hát erről ennyit,én is azt mondom… ja majd kifizetem ezt is akkor…
.
„de gondoljunk csak bele, hogy mikor idejött sem volt kérdés, csak jött, azt beköltözött. meg nem lettem kérdezve, hogy akkor mi legyen, vagy hogy esetleg anyagilag beszálljon e a dolgokba, és az hogy legyen”
múltkor hazajöttem egyik július eleji hétfő reggel ,mikor nem tudtam veled megbeszélni hogy vállaljak e munkát Veszprémbe ,egyáltalán lakhatok-e nálad stb
Szal ezután mikor egy hét után végre szóba álltál velem megbeszéltük a dolgokat,akkor azt mondtad nem kell fizetnem semmit hiszen az amúgy is kevés első keresetem ne menjen el erre, majd ha lesz állandó fizum, akkor fizetem majd a rezsi felét,sőt te kerestél nekem munkát és már konkrét munka is volt. Szóval nem „csak úgy beköltöztem” ha ezt írod az hazugság. A blogod olvasói(ha egyáltalán vannak ) biztos elhitték a szépen kiszínezett történetedet,de azért csak maradjunk a tényeknél…

úgyhogy abban maradtunk, hogy akkor hazamegyen az én párom. bevallom igen, kicsit most már vágytam arra, hogy egyedül lehessek, hogy gondolkodhassak, élehesek egy picit, hogy eltehénkedjek az ágyban, hogy nyitott ablaknál alhassak, hogy nyitva hagyhassam az ajtót reggel, ha tusolok, és egy kicsit igenis vágyok arra, hogy ne egy ruhákkal és táskákkal teleszórt, koszfészekben lakjak, hanem a megszokott patikai rendben. nem érdekel, nekem erre és a főleg az egyedüllétre is szükségem van. aztán lehet megsértődni, vagy akármit, nem érdekel. szóval nem tagadom, fellélegeztem, mert akkor végre alhatok nyugodtan, mehetek a 7végén bringázni, meg a partra aludni, meg olvasni, nézhetek mesét, és mit tom én még mi mindent, ami a régi életemből már csak emlékkép. és végre rend lesz a lakásban, nem nekem kell elnézést kérnem, ha szólni merek, hogy a parkettán ne trappoljon már csurom vizesen, vagy a koszos lábát ne a szőnyegbe törölje, vagy az ágyba. szóval tpont a faszom tele a mocsokkal, meg a rendetlenséggel, azzla, hogy egész nap megy a tv, hogy nem csinál semmit és még én érzem magam szarul a saját lakásomban úgyhogy búcsuzkodás címszóval haza is menek, hát nem felhívja a md, hogy akkor holnapra mégis van munka :S hát azt hittem, meghalok
Ehhez annyit fűznék hozzá: 2-3 napot leszámítva mikor odakint volt vagy 12-13 fok és becsuktam az ablakot (és meg is fáztál az egyik este,még napok után is köhögtél majd egyik nap te magad zártad be az ablakot hogy fázol), mindig nyitva volt az ablak. Ha egyedüllétre vágysz szólsz nekem,elvégre te mindig megbeszélsz velem mindent ahogy látjuk,szólhattál volna hogy ennyire fontos neked belül aludni akkor bent alhattál volna mint ahogy másnap ott is aludtál. Azt se tiltotta meg neked senki hogy a hétvégén elmenj bringázni,nyílván én nem mentem volna veled tanulva az előző bringázásból amikor otthagytál engem mint egy darab szart,és egyedül tekertem végig almádiból Veszprémig. Szerintem a mesenézést se tiltottam meg neked,nem töröltem a lábam soha a szőnyegedbe se az ágyba. Az ominózus állítólag csurom vizes lábbal szaladgálós esethez a parkettádon annyit fűznék,hogy ha kilépek a kádadból szőnyeg van ott ami beszívja a nedvességet meg is szoktam törölközni,ha esetleg mégis vizes maradt a lábam az nem a személyed és parkettád elleni merénylet volt,nem szántszándékkal volt. Ellenben azért jól rám tudtál kiáltani, bezzeg mikor a Liza hugytócsái áztak fél napokat a parkettádon azok nem tették tönkre a parkettát csak az én „vizes” lábam.
Szóval a kedves blogbejegyzésed után,nyílván nem fogok a nyakadba ugrani mikor te hazatoppansz virágos jó kedvel, és a búcsúzáskor sem foglak agyon ölelgetni és csókolgatni,és talán érthető is hogy minél hamarabb szerettem volna eljönni egy olyan lakásból ahol nem látnak szívesen és bármit teszek az rossz. Ha bajod volt nem szóltál a szemembe semmit, csak a blogodban tudtad az embert a földbe döngölni a gúnyos,rosszindulattól fröcsögő bejegyzéseidben. De azért oda merted írni ezt a mondatot: „félre értés ne essék szeretem én gomezt, azzal nincs gond”
Kérdezem én miket írtál volna ha nem szeretsz?
Mint láthatod én is tudok hasonlóan kedves dolgokat írni,bár én hozzádképest még tanulóinas vagyok. Én még szeretlek téged,de ha te ennyire rosszul vagy tőlem akkor nincs mit tenni,nyílván szarul leszek hetekig akár hónapokig de nem,hagyom annyiban hogy rágalmazz és féligazságokat írkálj rólam az interneten,amit bárki elolvashat.
Ha nem akartad volna hogy elolvassam nem hagyod az előzmények közt a blogod címét és nem mondogatod előttem milyen jó bejegyzést írtál a blogodba. Nyílván meg fogom nézni,csak hát erre nem számítottam azért. Nem voltam felkészülve,hogy amíg nap mint nap az arcomba mosolyogsz és kicsigomeznak becézgetsz és simogatsz esténként addig, a blogodban ahol csak érsz gyalázol. Ezt szerintem kétszínűségnek hívják,de lehet én tudom rosszul. Vagy akkor az egyik nem a valódi éned,és szeretném ha kiderülne most melyik is vagy te valójában. Vagy tényleg úgy érzel irántam amiket gondolsz és írsz a blogodban,vagy tényleg szeretsz ahogy állítottad.
Olvasd ezt el,ha én végigbírtam olvasni a te bejegyzéseid dühroham nélkül akkor te is megteheted. És aludj rá,párat és döntsd el hogy vannak e olyan erősek az érzelmeid hogy folytassuk ezek után vagy sem.
Én szívesen megbeszélem veled a dolgokat, egy idő után talán túl is teszem rajta magam,mert nem szeretnélek elveszíteni. Tudom, hogy te könnyebben veszed ezt a dolgot mivel te jól elvagy egyedül is. Én nagyon sajnálnám ha vége lenne, mert tudom milyen nehéz normális embert kikukázni és te jó ember vagy alapjáraton,de nem kéne hagyni hogy a dolgok felgyülemljenek bennünk és mondjuk egy ilyen blogbejegyzésben törjön ki, csak azért, mert nem beszéljük meg a dolgokat.
Na befejezem az írásom,most már kicsit lenyugodtam. Muszáj volt leírnom mert szóban nem tudtam volna mindezeket elmondani,meg csak veszekedés lett volna ha a telefonban beszéljük meg. Élőben meg sajnos nem volt rá lehetőség mert,le kellett nyugodnom itthon egy kicsit,nem tudtam volna veled akkor megbeszélni hiába kérdezgetted hogy van valami bajom. Ilyen rosszul nem eset még soha semmi, sok igazságtalanság van az írásodban. Nyílván nem gondoltad hogy olvasom majd,de akkor is durva. Na most beszéltem veled úgyhogy befejezem és elküldöm,azt jöjjön aminek jönnie kell,én örültem ennek az egy évnek amit veled tölthettem,de ezek szerint hiba volt az odaköltözés.
Légy jó kisfiú azért ,bármi legyen is!
Szeretlek!
Üdv:Gomez