Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamala

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint 4 év Leltár 2013.01.28 10:25:01
Háát... a múlt hét nem volt valami hiperizgalmas. Sőt, még csak rendesen izgalmas sem volt. Leltáraztunk. Az nagyon érdekes munka. Az a helyzet, hogy ennél többet nem is nagyon lehet írni a múlt hétről. Várom már, hogy jobb idő legyen, ne ez a szmogos szar, és akkor ki lehetne…..
kamala 2013.02.05 13:51:05
Megint 4 év Íme a csülök 2012.07.16 15:45:00
Gyömbéres, fokhagymás, korianderes, csípős. Nagyon finom. ..
Na mégis ki volt Schmitt Pál kisdoktori-ügyének legnagyobb vesztese? Nem, nem Schmitt Pál, aki három nap alatt három különböző álláspontot védett elszántan, aztán végül vett egy nagy levegőt, és lemondott. Nem is Orbán Viktor, aki kiállt Schmitt mellett, sőt sérthetetlennek…..
Masszázslánytól kaptam a következő történetet, amiből elhagytam a hely azonosíthatóságára vonatkozó utalásokat.Még sosem voltam masszázson sem én, sem a férjem. Mivel közeledett a születésnapja, gondoltam meglepem egy kellemes masszázzsal. A neten néztem körül, és mivel a…..
Az első történet nagyon vicces a mélyhűtött Jagermaisterről, a második meg szomorú, mert ilyenek vannak benne hogy: Én voltam élete legjobb pasija, többet kapott tőlem mint bárki mástól addigi életében és tulajdonképp mindig is egy ilyen férfira vágyott, aki szereti, nem veri…..
 Ha egy pillanatra elhisszük a levelet, akkor eget biztosan állíthatunk: a szemüveges nők rehabilitációjában óriási szerepe van egy ilyen férfinak. A szemüveges nő szexi, mert egyszerre anyás, tanárnős, intellektuális, jajh. Jelzem, felvettem a recska-címkét. Sziasztok! Nem…..
  Itt egy gyors sztori, hogy olvassatok. Szemét férfi szívatja a lányt, aki még a kocsi után is futott. Látom ám, kicsit kifogyott a sztoritár, írok nektek egy kis frisset. Nehogy már Luna története kerüljön ki kétnaponta a blogra. Réges régen, egy messzi, messzi…..
A Homárnak régen volt már esküvője, egy ekkora torta manapság 62ezer forint? Persze ha a Sugar Shop olyanokat ír, hogy "Merész gondolatunk támadt: mi lenne, ha a jól megszokott formákat újraterveznénk, hogy ne mindig ugyanaz a háromszög nézzen velünk szembe a…..
Lélekelemző, viccesnek tartott blogunk sok párnak segít, elpoénkodnak a napi posztokon, de mi van akkor, ha szakítanak, és a nő megírja, hogyan verte át a csávója? Valamelyik kommentelő a tettes, és itt van az áldozat is. Elöljáróban hadd mondjam el, amikor együtt éltünk,…..
Krisztián törvénytisztelő állampolgárként 2 pohár bor után autó helyett inkább az éjszakai buszt választotta. De mivel nem így tervezte az estéjét, jegy nélkül tette ezt, bízva abban, hogy az ellenőrtől lehet majd jegyet venni. Ezen pont nem lehetett, le is szállították. A…..