Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semmiközöd

0 bejegyzést írt és 693 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon komoly intézet, a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete bírálja el a az engedélyeztetni kívánt utóneveket. Valószínűleg győzött a túlerő, a sok beadvány, és ezek a nevek megkapták a zöld jelzést: Szép új nevek .... Hogy kaphatott valamelyik…..
Nem szokványos szakítás,  ez volt druszám levelének tárgya, olvassátok. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zsolt blogjából lopjuk Sziasztok!   Ez nem egy szokványos szakítós sztori. Legalábbis remélem, hogy csak ritkán történik ilyesmi. Velem megtörtént.…..
Azt írtuk a szakítóskönyvben, hogy a gyerekek a gólyatáborba dugni mennek, lassan ez a kollégiumról is elmondható.A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukSziasztok! Már vagy két hónapja olvasgatom a blogot, és hatalmasakat röhögök. Gondoltam, soha a…..
Vonaton, buszon sem ismerkedünk, oké? A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk Sziasztok! Itt egy "fiú összetör egy lányszívet" sablonsztori, melynek nem éppen szokásos ezközökkel vetett véget a srác akibe persze szörnyenyen belevoltam…..
semmiközöd 2008.11.25 14:02:06
semmiközöd 2008.11.25 14:04:49
semmiközöd 2008.11.25 14:15:44
Sokszor elmondtuk már, hogy kevés dolgot reméltünk a szakítósblogtól, amikor útjára indítottuk, aztán azóta lett belőle egy csomó minden, aminek tökre örülünk, pénteki parázslás, trikó, könyv, stb. De ennél egy sokkal fontosabb dolog is történt: azt eddig is…..
Nincs annál csodálatosabb és örömtelibb érzés, amikor az általunk branddé alakított lekoptató szöveggel találkozhatunk véres-húsos valóságban, ahol a szakítás emberáldozatokkal és könnyekkel jár. Mert így mindent könnyebb elviselni.Sziasztok:)!Ha már annyi netes történet…..
Istenem a 101-es Klub! Mennyi boros kóla és mennyi fekete szemfesték folyt el az Enjoy the Silence halllatán. Jöjjön egy rövidre zárt történet ebből az érából.Kedves Szakíts, ha bírsz!Ezennel beküldeném egy régi élményemet, remélem érdemesnek találjátok a…..
Pilu Csernus 2008.02.29 12:32:00
 A minap a buszon nézegettem az embereket, és az a kérdés merült fel bennem, hogy vajon, hány Csernus kéne ennek az országnak, hogy rend legyen a fejekben!? Klónozhatnánk rendesen, ha minden rászoruló elmenne hozzá, az biztos. Bár nem reprezentatív a piros hetes…..
Meglepődtem, amikor a címben olvasható vallomással találkoztam a subjectben. Mert mi közöm ehhez, gondoltam én, de a Dr.Szakítóként hosszabb ellőadást kellene most prezentálnom a nuniszőr mint szakítóok témájáról. Hihetetlen számomra, hogy milyen mélységeket érünk el a szakítóblogon, milyen rejtett,…..
Az milyen már, hogy a lánynak bezárhatatlan harmonika-ajtaja van és a végén egy híres gitárossal* jön össze? Vagy ez csak szerintem vicces? Sziasztok! Volt egyszer egy lány, nevezzük Eszternek, akivel 18 éves korom körül jöttem össze. Egy iskolába jártunk, barátkoztunk, majd…..
Milyen virágok jelzik előre a szakítást? A sárga orchideán már túlvagyunk, felírhatjuk még az egy szál fehér szegfűt zörgős papírban. Bónusz: a levél beküldője felajánlotta szegény ronda zsiráfot, írjatok, ha kell, összekötünk titeket. Hello!Nemrég akadtam a…..
Kieran Hayes 2008.01.28. 12:13:39-------- PARANCS -------Ikt. sz. 002/2008Kapja: Elveszett AngyalTárgy: Megjelenés pót-szakítósbulinUtasítom, hogy 2008. január 31-én (csütörtök) 20.00 órakor a "Parázs" nevezetű szórakozóhelyen (Budapest, Szobi u. 4.)…..
Egy újlipótvárosi bérház kukáit dekorálták ki az alábbi levéllel, én azóta sem értem. Ki tanul egyszerre géptant és genetikát? Hogy kerültek a lányhoz a társasjátékok? Minek vásárolná vissza a kukába dobott szépítőszereket? De ha tudtok segíteni, szívesen…..
Szombat délutánra csak egy nagyon rövid lekoptató dumát mutatunk nektek, mert ezek mostanában hiányoznak, és ti is hiányoljátok. A legjobb a zárójeles mondat egyébként, ahogy a lány azért finoman megjegyzi. Tudván tudva.Az én szakitósdim...   A Pasimmal éjszakai fürdésen…..
Liveblogging a ParázsbólÁrulás van nem hoztak darts táblát. :(És még nem fikázzuk eléggé az exeket...- Két és fél év után rájöttünk, hogy nagyon szeretjük egymást, de nem illünk össze.- Mert egy hisztis picsa... :)A párom nem bírta elviselni, hogy az emberiség egyik fele (a…..
Tényleg vannak férfiak, akik nem szeretnek vitatkozni, egyszerűen nem az a stílusuk, mint Illés Bélának a sprint. Nem erről volt híres. Arról viszont igen, hogy kell neki a pénze. A 40ezer az mégis 40 ezer forint, és reformidőszakban az kell. A lány nem így gondolta, és nem biztos,…..
Sokkot kaptunk tegnap a Parázsban, annyian voltunk. És mindenki jó fej. De most nincs erőm beszámolót írni, és még az öcsém sem készült el a képekkel. A videók meg pláne nem. Szóval azt majd később. Kommentben lehet mesélni, ki, kivel jött össze és szakított. Hajrá! Ha…..
semmiközöd 2008.01.25 14:18:45
semmiközöd 2008.01.25 14:58:16
Mai történetünknek is fontos tanulságai vannak, hiszen aki még nem próbált egyszerre több projektet futtatni (mint én), az nem tudja, milyen az, amikor filofaxban kell vezetni, ki, mikor érkezik. És a hasonló táncstílus is lebuktató tényező, még szerencse, hogy az én csípőmben…..
Ezt a képet küldték nekünk. Steve Jobsnak üzenjük, nem eladó a szakítós. Ha a srác csak üzenni akart ezzel, akkor ügyesen csinálja. Mert szakítóssal lehet úgy látszik a legjobban csajozni. De vajon mit akart közölni ezzel? A flickr-re feltöltött kép címe: az űj élettársam.…..
semmiközöd 2008.01.24 19:29:55
semmiközöd 2008.01.25 12:53:25