Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chiaki-san

37 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Épp most küldtem át a Shiroi Kumo maradék fejezetét Bubinak. És a fordítást ezennel befejezettnek nyilvánítom. A beírás még nem tudom, hogy mikorra történik meg.  Chiaki voltam...
Végeztem teljesen az Aruku Hito fordításával beírásával és feltöltésével, és ezt megtalálhatjátok egyenlőre még az aktív projekteknél, de nemsokára átkerül a befejezettekhez.A Shiroi Kumoval is haladok, már csak három fejezet, és küldöm Bubinak az egészet. Szép napot…..
Üdvözlet! Örömmel jelenthetem be, hogy az angol kollégák befejezték a Shiroi Kumo fordítását. Így én is nekiláthatok a kilencedik fejezettől a tizennegyedikig. Persze ma már talán nem, csak holnap délután. Bubi is ígérte, hogy majd haladgat vele.  További szép hajnalvárást…..
Üdv mindenkinek! Felkerült (végre) az oldalra az Aruku Hito első pár fejezete. Két fejezetet veszek egybe, mert amúgy is elég rövidecske egy egy rész. A fordítással és beírással már végeztem, csak a feltöltés okozott egy kis problémát. Egy jó ideje nem jelentkeztem és most…..
Üdv mindenkinek!Az angol fordító csoport, amely a Shiroi Kumot vitte megszűnt. Az ottaniak is hozzám hasonló problémákkal küszködnek: időhiány. Viszont: "semmi pánik", írja az admin, ugyanis egy kis időn belül átveszi egy most induló csapat. Nem tudom megmondani mikorra…..
 Üdv!Sajnálattal kell bejelentenem, hogy az eddigi munka kedvem sajnos az energia hiánya miatt alábbhagyott. El kellett ugyanis döntenem, hogy haladok-é a sulival és 120%-osan odateszem magam (mert máshogy nem lehet ezt), vagy még két év múlva is egy helyben fogok toporogni.…..
 Sziasztok!Most, hogy a szerelő bácsi megcsinálta négy nap után az internetemet, és megint van, örömmel jelentem be, hogy nem töltöttem tétlenül ezt a négy napot. Több szempontból is eredményeket értem el, de ami mindenkit érint, hogy 66-70-ig kész a Minami-ke. Mindjárt…..
 Sziasztok!Ha az oldalon jártatok láthattátok kirakva az Emanon utolsó fejezetét is. Ezzel befejezettnek lett nyilvánítódva. ^_^ Köszönöm Bubinak a beírást!Valamint elküldtem Reikonak a Cat Street második extrájának második felét is, amivel a Cat Street is a végéhez…..
 Üdv!Örömmel közölhetem a hírt, hogy már csak egy extra vár beírásra a Cat Streetből, ugyanis a 35. fejezet 2. részét, és az 1. Exrtát, Szalag ösvény címmel elküldtem Narunak.Mindenkinek jó pihenést!*********************************************************************…..
Sziasztok! Bubi beírta az Emanon negyedik fejezetét, én meg már elküldtem Narunak. Valamint kész a Cat Street 35. fejezetének 1. fele is. Szintén leadtam.  Mindkettőből készül a következő rész. Üdv…..
 Sziasztok!A cím mindent elárul. Elküldtem a 33 fejezet mind a két részét, ezúttal Reikonak. Nem akarom elkiabálni, de már nincs sok hátra a végéből...Mindenkinek továbbra is jó nyarat! ..
 Sziasztok!Mint ahogy már a chatboxban is említettem kész a Cat Street 32. fejezetének első fele, ma sikerült beírnom és elküldenem a második felét is. Ha jól tudom most Naru táborozik, úgyhogy még várni kell rá egy kicsit.Ezen kívül az Aria (bár még nem szerepel az…..
 Sziasztok!Mivel sehol sem találok normál minőségű scant a Cat Street 8-as kötetéhez, és feljavítani kínkeservesen hosszú munka, ezért egyhamar ne várjatok új fejezetet. Ha valaki azért ráakad egy normál minőségűre, az dobjon egy e-mailt. Bosszantó számomra is ez a…..
chiaki-san 2011.06.04 18:05:07
@kedvesjudit:
Ha nem a Willful Muse-os scannre gondolsz, akkor az biztos hogy nagyon megköszönném, ha elküldenéd!
Az e-mailem ott van minden fejezet elején:
(chiakisan(kukac)citromail.hu)
Előre is köszi!
chiaki-san 2011.06.09 12:50:07
@kedvesjudit: Nem jött át van egy freemailes, arra megszoktak csilla350 és .hu :-)
Örök hálám!
 Sziasztok!Fifikás egy nőszemély ez a Minami Kana. Kész a Minami-ke 65. fejezete... végre!Valamint Bubi beírta a Shiroi Kumo 3. fejezetét, egy manóval a főszerepben...
Utsuki no Kuroi Neko Emanon 2 2011.05.23 12:30:24
 Üdv mindenkinek!Készen van, az Emanon második fejezete, Bubi írta be, nagyon szépséges lett, és már el is küldtem Narunak...
 Sziasztok!Elküldtem Narunak a Minami-ke 64. fejezetét, és végeztem a 65-ös szövegesével. A beírással nem ígérek előre semmit.Mindenkinek szép estét!..
Utsuki no Kuroi Neko Cat Street 2011.04.07 12:25:00
Üdv mindenkinek! Tegnap éjszaka, vagy ma hajnalban küldtem el Narunak a 7. kötet utolsó fejezetének második felét. El sem hiszem, hogy idáig is eljutottunk!További szép napot!..
Üdv mindenkinek! Azt hiszem, a cím mindent elárul. Kész a 30. fejezet, nemsokára ki fog kerülni.Szóltam uff!..
 Sziasztok!Mint láthattátok: kikerült a 29 fejezet második fele, és hamarosan ki fog a 30. fejezet első része is. Nem ígérek semmit a második felével kapcsolatban, örülök, ha hétvégére sikerül megcsinálni. Valamint elküldtem Bubinak az Omoide Emanon javított…..
Üdv mindenkinek!Mint láthatjátok kikerült egy újabb fél Cat Street az oldalra, és igyekszem a következő féllel, hogy ne lógjon a levegőbe a sztori annyira. És most realizáltam, hogy mennyire közel is van az az idő, mikor kapkodnom kell majd a fejem minőségi scannt keresve az…..
Sziasztok!Végre sikerült véglegesre javítani az Uchuu no Sparrow című egypercest. És mint láthattátok, ki is került az oldalra. Köszönöm Sainak a cleanelést (főleg a színes oldallal szenvedhetett), és Narunak, hogy átnézte, és ügyelt, hogy ne maradjon benne hiba.Jelenleg a Cat…..
 Sziasztok!Egy újabb fél Cat Street fejetet fog nemsokára kikeülni az oldalra, mivel elküldtem Narunak. Valamint nemsokára, egy one-short is felkerül Uchu no Sparrow (Űr Veréb) címmel. Mindenkinek jó éjszakát!..
 Üdv mindenkinek!Most, hogy kissé visszatértem a "régi kerékvágásba", végeztem is az Aqua 4. fejezetével, nemsokára javítva felketül a 2. és 3. fejezet, valamint készülök beírni az ötödiket és ezzel befejezni az első kötetet. A Cat Street 28 fejezetének első…..
Üdv!Végre sikerült megszereznem a Ps. egyik régebbi változatát, és már be is írtam a Cat Street 27. fejezetének 2. részét, és helyszínen (MSN) találva Narut, rögtön rá is tukmáltam.Előfordulhat, hogy még a nap folyamán előrukkolok valami újjal, ideje lenne, de lehet, hogy…..
Sziasztok~!Kikerült az oldalra a Cat Street 26. fejezetének 2. része és a 27. fejezetnek az 1. része, Chiaki fordításában. A 26. fejezettel végigértünk a 6. köteten is, és elkezdődütt a 7. kötet, ennél fogva ismét csodás scanünk van! ^-^ (Bár szerintem azért az előző is szép…..