Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adszorbció

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tuja igazi kerti örökzöld, mondom ezt rögtön kétfajta értelemben, ugyanis egyfelől ténylegesen örökzöld, vagyis az egész évben színes, lombos, így díszítő értéke folyamatos, másfelől pedig olyan örök(zöld) slágere a kerti növényeknek, hogy kis túlzással kertet se találni, ahol ne lenne tuja. Mi…..
Adszorbció 2018.01.25 14:43:23
@rezgaras: Igen, és télen is szép. Számos fajtája van érdemes körbenézni. Hamis ciprust is érdemes megemlíteni, mint alternatíva.
Adszorbció 2018.01.25 15:48:18
@allegro: Nem, de magától elburjánzik, ott is lesz majd babérmeggyed ahova nem ültettél.
1921. Dr. Evan O'Neill Kane (1861–1932) 60 éves korában hajtott végre magán sikeres vakbélműtétet. 70 évesen egy lágyéksérv műtéttel is megpróbálkozott ilyen módon, de a szövődményeibe belehalt...
Ha azt gondoljuk, hogy a cenzúra valami új keletű találmány, csalódnunk kell. Amióta nyomtatott irodalom, vagy sajtó létezik, jelen volt a cenzúra is. Ezeket az első világháborús amerikai fotókat hol a katonaság, hol a kormány cenzúrázta. Lássuk melyiket, miért. Lezuhant amerikai repülőgép és…..
Adszorbció 2014.04.23 14:29:11
@Roan: Sok variáció van. Főleg, hogy senki sem mondta hogy az Európai hadszíntérre küldik őket. Egy szűk csatorna ideális terep egy rajtaütésre, főleg hogy ott ha elsüllyed valami az a csatorna hajózhatóságát is megbéníthatja jó időre.
Adszorbció 2014.04.23 18:52:11
@Kodomo: Nem arra gondolt ami alatt 1959-ben felkeltek és gerilla harcokat folytattak Kína ellen.
Adszorbció 2014.04.24 08:49:48
@kultúrpesszimista: Kugliban keress rá, van forrás bőven.
Háború az emberiség velejárója, lehet becsukni a szemet, nem tudomást venni róla, de mindig is lesz. Tekintsd úgy mint egyfajta szelekció.
A történelem mindig megismétli önmagát, elcsépelt közhely, de nagy igazság. Ennek tükrében ami a múltban történt bármikor megtörténhet most is a mi életünkben. Nem hinném, hogy bármit is tudnánk ellene tenni. Részemről elég ha megértem, hogy mi miért történik, és ehhez ez az oldal is sokat hozzátesz. Köszönet a blog létrehozójának és fenntartójának.
21 éve Athénban, ezen napon történt a kosárlabda történetének egyik legértelmetlenebb balesete, amely során Boban Jankovics szerb kosaras a - Panionios görög csapat játékosaként - 5. személyi hibájára reagálva - ami kiállítást jelentett - belefejelt a kosár alatti tartóelembe. Azonnal lebénult a…..
Adszorbció 2014.04.24 08:32:42
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!: Jót röhögtél? Ez vicces? Fordulj orvoshoz!
Ha mindenki csak minden másnap enne húst, sokkal beljebb lennénk kibocsátásban, mintha az egész Földön havonta egy hétre leállna a közlekedés. Mai cikkünk blogposztja...
Adszorbció 2011.06.22 16:01:53
@HaDes: nekem bejön, hatásvadász. A lényeg, hogy ne tudj elmenni mellette szó nélkül. Ez megtörtént, tehát jó. Maradni is fog.
Adszorbció 2011.06.22 16:14:03
@newtehen: Nem hallottál még a folyóvizek ama tulajdonságáról, hogy folyik? Az az ivóvizet amit most iszol az 150 évvel ezelőtt esett le. Annyi idő kellett neki míg a sok vízzáró rétegen áthalad. Aztat ha kiszippantjuk és elhasználjuk visszafolyik a tengerbe. Körforgás megvan, mert elpárolog felhőképződés eső stb. De kb várj még 150 évet míg megihatod. De ihatsz a tengerből is. Idő a fogalom kulcsa. A víz tartására a legjobb a növényzet, de ha nincs vagy gyér kukoricás megbaszhatod, mert lefolyik pillanatok alatt. Azért van hogy egyszerre jelentkezik aszály és árvíz egy adott helyen.
Adszorbció 2011.06.22 16:29:04
@Bambano: Ez igaz, de a normális körfolyamathoz a legjobb, ha a növényen keresztül párolog el és nem egyből a földről. Vagy lefolyik, magával ragadva a talaj felső termékeny részét.
Azért megsúgom, hogy átereszti, lassan de átereszti, olvass csak utána.

Newtehén, idd is azt a szar vizet, én meg iszom a karcot. Bár már sok különbség nincs mindkettőt telenyomják fertőtlenítőszerrel. Én is örülök, hogy nincs közöttünk rokoni szál, nehezen viselném.